Video Oyun Dünyası

Trailer güzel olmuş, benim hoşuma gitti atmosferi.

7 Beğeni

İslandinav mitolojisi olunca ben de akan sular duruyor. İlk kez bir AC oyununa heyecanlandım.

Kesinlikle katılıyorum :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

Ama ben seçilebilir olduğunda kadın karakter tercih ediyorum çünkü oyun dünyasında oynanabilir kadın karakter az :confused:

3 Beğeni

Fragman çok güzel duruyor, güzel bir oyun görecek gibiyiz. Ama oyunun adı Assasin’s Creed olmasa da olurmuş :smiley:

5 Beğeni

Karakterin bileğinde özel bıçak olsun yeter :slight_smile:

Merak ettiğim bu sefer brotherhood oyununa benzer bir çete/klan olacak mı? Viking gibi düşün, istila et derken tek başımıza oluru yok. Başkasına katılıp arada destek mi çıkarız yağmaya bilmiyorum ama kendi keşif ve çetemiz olsa fena olmaz.

4 Beğeni

Zaten bana ana karakter Vikinglerin başı gibi geldi, illa ki adam toplamalı bir şeyler olur diye düşünüyorum.

2 Beğeni

Oyungezer’in bu ayki sayısı yine ücretsiz. Assassin’s Creed: Valhalla, Mount & Blade II: Bannerlord, XCOM: Chimera, Resident Evil 3 incelemesi ve çok daha fazlası bir tık uzağınızda :slight_smile:

Tık: https://oyungezer.com.tr/haber/oyungezer-dergimizin-151-sayisi-da-herkese-ucretsiz/detay

9 Beğeni

Valhalla konusunda insanlar eğlenmeye başlamış… Sonuçta ubisoft oyunu olunca, tanıtımdaki görsel kaliteyi beklememek lazım :sweat_smile:

7 Beğeni

Valve VR için bir Portal oyunu yapabilir diye düşünüyorum. Böyle bir hamle bekliyorum kendilerinden.

1 Beğeni

Gordon Freeman’ın seslendirmeni ölmeden şu Üç’ü görebilsek keşke :sweat_smile:.

O benim hocam. Daha yaşarım, merak etmeyin.

1 Beğeni

Gordon Freeman’ın sesi mi var? :rofl:

3 Beğeni

Obama’nın soyismini bildiğim gibi Freeman’ın sesinin sahibini de biliyorum fakat bu bilgiyi paylaşırsam canımdan olabilirim :shushing_face:.

1 Beğeni

Kesinlikle var.

2 Beğeni
3 Beğeni
5 Beğeni

Başka neler duyuruldu diye sorsam. :slight_smile:

Microsoft’u tebrik ediyorum. Çok rezil bir sunumdu.

2 Beğeni

Henüz tarihi belli olmadı ama ön siparişi bayağıdır açık. Normalde bu sıralarda çıkmış olacaktı ama sonra ertelendi. Yaklaşık yarım saatlik bir gameplay videosu var. Oyunda Elif Parmak adında bir Türk var ayrıca :grin:. Önceki oyunu oynadıysanız birkaç bir şey daha söyleyebilirim. Oyuna thin-blood olarak başlayıp sonra klan seçiyormuşuz. Klanlardan Brujah, Tremere, Toreador, Ventrue ve Malkavian var. Bu kadar az olması biraz üzücü ama belki daha vardır. Şu an aklıma gelenler bunlar.
Video linkini de şöyle koyayım:

Edit: Elif Parmak

3 Beğeni