Video Oyun Dünyası

Türkçe seçilirse stüdyoyu bana yönlendirin. Makul bir ücret karşılığı anlaşırız :smirk:

9 Beğeni

Eskiden Sony Interactive Entertainment (SIE) diye geçiyordu, sanırım onu Playstation Studios yapmışlar.

SIE Worldwide Studios’u aynı isim altında toplamışlar.

İnşallah siz veya sizin gibi işini bilen ve oyunlardan anlayan biri çevirir yoksa Türkçe’sini çözmek için İngilizce öğrenmekten daha fazla vakit harcarız gibi geliyor.

Bence stüdyolara dokunmayacaktır belki adını değiştirir stüdyoların. Benim asıl merak ettiğim konu Kratos, Ellie, maskot olan kahverengi örme adam, Nathan Drake, Ratchet and Clank, Horizon’daki kızıl kız ve daha nicelerinin birleşip uzaylı dövdüğü oyun ne zaman çıkacak?

2 Beğeni

Grafikleri eski diye burun kıvıranlar için efsaneyi oynamak için güzel fırsat. İlk oyun remake olarak bu yıl çıkıyormuş. Serinin diğer oyunları remastered.

3 Beğeni

İkinci oyunu da remakelerler umarım.

1 Beğeni

Bugün Epic Games Storeda GTA V verileceği söyleniyor.

Ve Witcher 3 Game of the year Edition.

1 Beğeni

Epic’in sitesi çöktü yoğunluktan :slight_smile:

3 Beğeni

Oyun GTA V ve 60 TL değerinde kupon veriyorlar yine.

Oyunu alabildiniz mi? Kuponu nereden alıyoruz?

Ben de bir Çince açılıyor bir Fransızca. Kuponda Detroit: Become Human da işe yararsa iyi olur.

1 Beğeni

Ben daha giremedim bile :smiley:

Oyunu aldım kuponda otomatikman tanımlandı.

2 Beğeni

Şu anda Epic Games’e girebilen var mı?

Epic Games Launcher kullanarak giriş yapıyorum ben, şuan açık.

2 Beğeni

Ben de launcher’ı kullanıyorum fakat hata veriyor, bekleyelim biraz. Bugün olmazsa yarın alınır, sürenin bitmesine daha zaman var. Teşekkür ederim kupon bilgilendirmesi için.

1 Beğeni

Launcher ile denedim hata verdi bende de. Beklemek lazım demek ki :confused:

3 Beğeni

bende de timeout hatası veriyor ama sorun değil daha 1 hafta süresi varmış :smiley:

2 Beğeni

@narpal @noronikkirbac Yeter ki alalım, beklemeye razıyım :smiley:

3 Beğeni