Video Oyun Dünyası

Disco Elysium tarafında da anket iyi gidiyor.

6 Beğeni

2 Beğeni

Arkadaşlar aldım oyunu ve kuponu. Giremeyenler tekrardan girmeyi deneyin isterseniz.
Güncelleme: İndirimlere göz atarken site gene çöktü.

Başka indirimlerde neler gördünüz diye sorsam :slight_smile:

Keşke görebilseydim :smiley: İndirimlere girdiğim gibi çöktü.

1 Beğeni

14 Beğeni

: D

6 Beğeni

Steam, atarlı ergen modu. :slight_smile:

1 Beğeni

Aslında Steam de Epic gibi sık sık güzellikler yapsa ne iyi olur.

2 Beğeni

İndirimleri fena olmuyor gerçi ama gta 5 olayı ayrı bişey steam in karşılık vermesi lazım. :wink:

1 Beğeni

Disco Elysium’un muymuş bu anket, şimdi fark ettim. İngilizcem yetiyor olsa da eğer Türkçe dil seçeneği eklenirse tekrar oynanış açısından sıkıntılı olan bu oyunu tekrar oynayacağım.

1 Beğeni

Kesinlikle katılıyorum :smiley:

1 Beğeni

Steam’in umrunda olduğunu sanmıyorum. Epic Games para bastırıp karakterini full’leyen ergen gibi piyasada söz sahibi olmak istiyor. Steam altına çekmiş Ferrari’yi, “bu mahalleye yeni taşınan velet de kim?” diye güneş gözlüklerinin altından bakıyor Epic’e. Ancak bu kadar umrundadır bu GTA mevzusu Steam’in.

Gaben ofisindeyken içeri marketing müdürü girer.

“Selam Gaben, Epic GTA V’i vermiş beleşe. Ne yapmalıyız sence? Ekip panik halinde.”
“Tüm ekibi kov ve dışarıda sırada bekleyen ilk 10 kişiyi işe al sonra da aynen devam et.”

Ben Steam’in Epic Games’i kendisine rakip olarak gördüğünü sanmıyorum. “Steam Killer” henüz doğmadı diye düşünüyorum.

6 Beğeni

Ama sanki Epic o yolda ilerliyor gibi be, en azından oyuncuların tepkisine bakacak olursak.

Benim gözümde GoG bile daha üst bir yerde. Epic arayüzünü sadece bedava oyunları eklemek için açıyorum.

4 Beğeni

Açıkçası ben de hiç para vermedim Epic’e.

1 Beğeni

Cyberpunk 2077’nin Türkiye dağıtımcısı CDMedia olmuş. Aşırı kazık fiyatlarıyla bilinir kendileri. Nintendo kutulu oyun fiyatlarına bakmanız yeterli. Dijital fiyatı 400 liralara fırlamadan uygun gördüğünüz mağazadan (Steam, Epic, GOG vs) almaya bakın oyunu.

3 Beğeni

Steam’den mi alsam GOG’dan mı karar veremiyorum. Sen hangisini seçtin/seçeceksin?

Ben çıkar çıkmaz steamden ön sipariş verdim, bu arada Türkçe dil desteği ile geliyor.

Saat 23:00 da başlayacak.

4 Beğeni