Video Oyun Dünyası

Optimizasyon ve bazı buglar harici 10/10 oyun olmuş. GFN alıp oynayacağım için optimizasyon olayı pek umrumda olmayacak zaten ama bu fiyatıyla alamam biraz indirime girmesi lazım. Bir yandan da kendimi tutamayıp oyunu izliyorum. :confused:

1 Beğeni

Bir parça izledim. Çok ayrıntı var gibi. Atmosfer güzel. Oynama imkanım zaten yok. Beklentimi yüksek tutmadım o yüzden bir hayal kırıklığı olmaz benim için. :slight_smile:

@mit i gördüm sanki

Cyberpunk 2077

10 Beğeni

Oyungezer’de incelemeyi de @mit yapacakmış.

4 Beğeni

2 gündür çevirisi çok övülüyordu, sebebi belli oldu.

2077de de burnumuz b.ktan çıkmıyor.

5 Beğeni

Onu geç de 2pac harbiden ölmemiş, keşke spoilerlasaydın(!)

2 Beğeni

Heheh hiç dikkat etmemişim öndeki tipe.

Ufak bir hatırlatma epic gameste şuan pillars of eternity ve tyranny bedava.

1 Beğeni

Takvime işaretleyelim, epic games muhtemelen 15 günlük sürede 1-2 adet büyük oyun da verir.

4 Beğeni

Gizemli bir oyun hediye edeceklermiş, beklenti büyük. İçimden bir ses Witcher 3 diyor ama hayırlısı.

1 Beğeni

Umarım o olmaz, yıl içerisinde steamda Witcher serisi 15-20 TL’ye alınabiliyor.

1 Beğeni

Geçen senenin verilenleri bunlardı. Yine aynı ayarda olur diye düşünüyorum.

1 Beğeni

Shepard oğlum bu sen misin?

Edit: Yazmayı unutmuşum. Sanırım Dragon Age’in yeni oyunu Andromeda gibi bir şey olacak, yeni bir üçleme başlatacak ya da seriye Reboot atacaklar. Tam anlayamadım.

5 Beğeni

Böyle bir facia ortaya çıktı. Çok art niyetli bir çeviri olarak görüyorum. Yapan stüdyo instagram yorumlarını kapatmasaydı keşke…

2 Beğeni

4 Beğeni

E2018C80-F8AE-4F19-8FE3-882F84BB7D41
Oyun çıkalı iki gün oluyor ama ses seda yok. Yok mu rıhtımda ultra-mega-süper pc’siyle şu oyunu oynayabilecek babayiğit :smiley:?

PS4’te oynuyorum, sinirden kudurcam. Kendimi keriz gibi hissediyorum. Bu kadar kötü bir oyunu PS4’te hiç oynamamıştım. O kadar kötü ki hikayeye odaklanamıyorum. Verdiğim paraya acıyıp ana hikayeyi bitiricem, belki PS5 alırsam tekrar oynarım. CDPR gözümde bitti şu an.

1 Beğeni

Bu şirket yaklaşık 8 senedir bu oyun üzerinde çalışıyor. Oyuna başladıklarında PS4 henüz çıkış yapmamıştı. Hadi onlara o zaman devkit gittiğini hesap edelim. 1 nesil boyunca o konsolda çalışıyorsun. Erteleme üzerine erteleme yapıyorsun. Tanıtım videolarında çok sorunsuz bir oyunmuş gibi tanıtıyorsun, videolara bakıyorsun etraf bir sürü insan dolu. Sonra oyunu çıkartıyorsun. İşin çakallığını yapıp bütün basına da gidip PC kodu veriyorsun, çünkü biliyorlar ne halt yediklerini. Herkes PC’de sorunsuz oynuyor, sonuçta low budget pc sahibi değil basın. Puanlar havada uçuşuyor. Transhümanizm tartışmayı yapıyorlar. Sonra oyun resmi çıkışı yapıyor. Şu anda konsol oyuncuları günlerdir sadece drop, fps düşüklüğü, buglar, görüntü kalitesinin kötülüğü gibi teknik detaylar konuşuyor. Konusunu konuşan bir tane oyuncu -parasını vererek oynayan- yok. Madem böyle olacak biliyorsun çıkartma eski nesile. Biz beceremedik de PC çıkışı yap, nefret toplama. Ama CDPR yanlış ata oynadı. Witcher 3’e aldanıp büyük şirket sandık, Rockstar ve Ubisoft ile karşılaştırdık. Meğer hiçbirinin dengi değilmiş. Bu konsol neler neler çalıştırdı, sorunsuz Valhalla, RDR2 oynadım. Makine bana mısın demedi ama Cyberpunk oynatmıyor. Ubisoft ve Rockstar 8 sene uğraşsa bu oyunun 10 kat daha iyisini yapar. Maalesef CDPR sınıfta kaldı. Bu PS4 hatasını da düzeltebileceklerini düşünmüyorum. Bu oyun 1 sene boyuncu eski konsollarda, 2-3 boyunca da yeni konsollarda oynanmaz. Güzel bir PC’ye sahipseniz tereddüt etmeyin alın ama değilseniz kesinlikle uzak durun ya da korsan indirip test edin öyle alın. Bu konuda çok dertliyim. 450TL verdim ve kendimi keriz gibi hissediyorum. İade hakkı tanısalar bir dakika düşünmem.

1 Beğeni