Video Oyun Dünyası

Standart sürüm 70 dolarmış. Diğer ülkelerin steam fiyatlarına göre en ucuz Hindistan sanırım.

https://steamdb.info/app/1774580/

1 Beğeni

Hades’e yeni başlamış biri olarak bu haberi görmek sevindirdi ilk oyunu bitirmeden bu oyun için heyecanlamaya başladım, enfes bir iş çıkarmışlar ilk oyunda ikinci oyunda bunu daha da iletirler diye düşünüyorum.:slight_smile:

4 Beğeni

Jedi Survivor güzel olur umarım. Battlefront 1 ve 2. oyunları gayet iyiydi. Ama son çıkan hikayeli oyunu oynamadin, önerir misiniz?

1 Beğeni

Kuzenimin bilgisayarında çok az oynadım oynadığım kasarıyla güzeldi.

1 Beğeni

Disco Elysium oynayan var mı burada arkadaşlar? Çok övdüler o oyunu roman gibiymiş akıyor gidiyormuş. Ne dersiniz indirimde alınır mı?

Oyunda ilk günü bitirip sakin bir zamanımda oynamak için ara verdim. Cevabım ise kesinlikle verilen paraya değeceği yönünde.

1 Beğeni

İndirimde zaten 15tl oluyor bence indirimde değilken de parasına değer kesinlikle tecrübe edilmesi gereken bir oyun

1 Beğeni

Benimde alasım var ama epic böyle oyunları bedava verdiği için almıyorum. :smiley:

Su gibi oyun baya etkileyici. Kesinlikle indirim döneminde almanızı öneririm. Türkçe dil desteğine ise kusursuz desem yeridir.

1 Beğeni

Bunu daha ucuza yasal yollardan oynamanın bir yolu var; EA Pro. PC’de var ve aylık 150 TL. Oyun çıkınca alacağım. Üstüne Dead Space Remake ile cila çekerim.

1 Beğeni

Düşünmenize gerek yok koşa koşa alınız. Benim oynadığım en iyi oyunlardan biriydi kendisi. Roman gibi demek çok doğru değil asında. Evet çok metin var ama rol yapma oyunu oynuyorsunuz sonuç olarak. Karakteri istediğiniz doğrultuda geliştirebiliyorsunuz. Bunu da tam olarak sayılar ile değil gerçek manada aldığınız kararlarla da yapıyor olmanız oyunu lezzetli kılan şey. Oyunun başı sonu belli ancak yapacağınız yolculukta Harrier Du Bois’in olacağı kişi tamamen sana bağlı.
Diğer yandan kitap gibi yakıştırmasını sevmiyorum çünkü kitap okuyacaksam neden oyuna para vereyim. Gider güzel güzel kitap okurum.

Son olarak oyun şuan 15 lira ve harcayabileceğin en iyi yer burası. Bir kahve 25-35 lira arası.

2 Beğeni

Teşekkürler arkadaşlar yorumlar için. Ayrıca strateji seviyorsanız bende bir oyun önermek isterim. Viking dizisini izledikten sonra o coğrafyaya olan ilgim daha da arttı. Steam de Northgard isimli bir oyun var. İskandinav mitolojisini seviyorsanız bende bu oyunu öneririm. Oyun arada indirime giriyor zaten normal fiyatıda 50TL kesinlikle tavsiye ederim. Bir oyun daha söylemek istiyorum. :slight_smile: This war of mine isimli bir oyun daha var. Savaş zamanına sivillerin gözünden bakıyoruz oyunda. Kaynak yönetimi ve üs geliştirmeyi seviyorsanız kesinlikle bi bakın derim. :slight_smile:

1 Beğeni

Bunu biraz araştırdım da çok mantıklı eğer ilk oyunu beğenirsem ben de yaparım bu şekilde.

1 Beğeni

Witcher 3 Next- Gen güncellemesi yapılmış. Az oynamışım biraz da yeni güncelleme ile oynayayım. :slight_smile:

10 Beğeni

Abi bari bütün başarımları açsaydın ya

çembere alman iyi olmuş kanka göremiyodum

Onlar galiba gizli başarılar, arayıp bulmak gerekiyor.

@beltos Yardımcı olabildiğime sevindim kanka.

1 Beğeni

Anladığım kadarıyla optimizasyon problemleri varmış. Son 2 yildir çok fazla oyun optimizasyon problemli cikmaya başladı.

3 Beğeni

Forum Supergiant Games’e Türkçe dil desteği istediğimize dair mail yağmuruna tutma işinde bana yardım eder misiniz?

1 Beğeni

32 GB ram nedir? Bu gidişle ps 5 döneminin sonunda 64 GB ram standart olur gibi(oyun Returnal)