Merhaba arkadaşlar. @Pyrewrath ile Yanmayan Kitabın okuma etkinliğini yapacağız. Hangi tarihlerde müsaitsiniz, katılır mısınız? Bir ortak tarih belirleyip başlayalım.
Etkinlik Başlama Tarihi: 25 Ekim 2024 - Bitiş: 25 Kasım 2024
Merhaba arkadaşlar. @Pyrewrath ile Yanmayan Kitabın okuma etkinliğini yapacağız. Hangi tarihlerde müsaitsiniz, katılır mısınız? Bir ortak tarih belirleyip başlayalım.
Etkinlik Başlama Tarihi: 25 Ekim 2024 - Bitiş: 25 Kasım 2024
Yorumlari merakla bekliyoruz.
Hocam yanlış hatırlamıyorsam sizde almıştınız kitabı. Bence katılın güzel olur, yorumunuzu da bekleriz katılmasanız bile.
Aile boyu şifalardayiz, uyku gelmeden okuyabilir olursam seve seve. İştah acicilari bekliyoruz
4 Ekim’ de verdiğim siparişim daha kargoya bile verilmemiş. Eğer kitabım gelmiş olursa mutlaka size kaltılırm.
Geçmiş olsun, acil şifalar Umarım yazılacak yorumlar iştah açar
Bekleriz, sıkıntı değil
Teşekkür ederim . Beklemek zorunda değilsiniz tabi. Siz başlasanız da ben gelince hemen katılırım size.
Zaten etkinliğe katılmak isteyen ama henüz almamış olan başka arkadaşlar da vardır. O yüzden sıkıntı değil, ortak bir tarih belirler başlarız
Tamam takipteyim o zaman
Ekim sonu çok mu geç olur?
Ekim sonunu bulur gibime geliyor. Etkinliğe katılmak isteyen ama elinde kitap olmayan arkadaşlar da sipariş verse ekim sonu kasım başı gibi başlarız sanıyorum.
Hepsiburada’dan siparişi verdik, kaldık öyle . Hala kargoya vermemişler, bu hafta verseler haftasonuna doğru anca gelir.
Haftaya başlayalım etkinliğe, 20 gün falan süre koyalım. Herkese uyar böyle tahminimce .
İşi bilicen kitapçıdan alıcan benim gibi
Bakalım. Daha kitabı gelmeyen birkaç arkadaş daha var. 10 güne falan başlarız büyük olasılıkla.
@SJack yanlışlıkla katılmıyoruma tıklamışsın sanırım, onu katılırım olarak düzeltelim
Aynı durumdayım, unutucam sipariş verdiğimi bu gidişle.
Teşekkürler. İnşallah:)
Benim sipariş tarihide 5 ekim ama çarşamba teslim edilecek görünüyor Geldiğinde dahil olurum.
Hediye ediyorsun herhalde.
Normal şartlarda ederdimde bu ay sıkışığım biraz. Koskoca Security’sin alıp katılırsın sen
Hediyesiz katılmak pek heyecanlı olmuyor. Olmaz.