Yanmayan Kitap - Mark Lawrence Okuma Etkinliği

Hepsiburada’dan sipariş edenlerin kitapları geldi mi? Okumak istiyordum ama hala hazırlanamadı bile kargo :sweat_smile:

O zaman etkinliğe de bekleriz efenim :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Ben 4 Ekim’de sipariş verdim Hepsiburada’dan şimdi baktım " Biraz gecikiyoruz, özür dileriz. " demişler. Hazırlanmamış bile.

2 Beğeni

İki gün önce Amazon’dan aldım bugün geldi. :slight_smile:

2 Beğeni

Kitap elime ulaşırsa katılmak istiyorum :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Sırf 50 tl fazla vermemek için bekliyorum ama sonunda dayanamayıp amazondan alabilirim :rofl:

2 Beğeni

Maalesef, kargoya hala vermemişler.

1 Beğeni

:grin:

1 Beğeni

Hepiniz anlaşıp hepsiburada’ya mı sipariş verdiniz :grin:

1 Beğeni

Galiba :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

11 gibi azicik okurum diye okumaya koyuldum, 50, 100, 1/3, 1/2 derken bitirip yatayim dedim. Yarin kismetse yorumumu eklerim.

Şuraya taşındı:

10 Beğeni

Hepsi Burada
Üzgünüz, ürününüz tedarik edilemediğinden dolayı iptal olmuştur.

2 Beğeni

Kazaklar kazak çıkmadı.

Şaka gibi o kadar bekletip iptal olması :rofl: ben de kıpırtı yok hala ama iptal olur büyük ihtimalle

1 Beğeni

Bu gelişme üzerine iptal ettim, amazondan falan söylerim. İki hafta bekletip de iptal etmek ayıp.

2 Beğeni

Ben de iptal ettim, kargoya verilme gününün sürekli ileri tarihe atıldığını gördüm. İlknoktadan alırım yüksek ihtimalle.

2 Beğeni

Şimdi HB’dan alsanız teslimat 1 Kasım olarak ayarlanmış.Ben de iptal ettim Amazon’dan aldım yarın geliyor. :slight_smile:

2 Beğeni

Bugün HB müşteri hizmetleri ile görüştüm kitap için, başka satıcıdan gönderdiler hemen kargoya verildi.

3 Beğeni

Ben iptal edip amazondan aldım, 1 günde teslim ettiler sağ olsunlar. @MelihAntepli ne zaman başlıyor etkinlik? 1 Kasım iyi mi?

4 Beğeni

Valla herkesin kitapları o zamana gelir sanıyorum. Bence olur.

4 Beğeni