Hepsiburada’dan sipariş edenlerin kitapları geldi mi? Okumak istiyordum ama hala hazırlanamadı bile kargo
O zaman etkinliğe de bekleriz efenim
Ben 4 Ekim’de sipariş verdim Hepsiburada’dan şimdi baktım " Biraz gecikiyoruz, özür dileriz. " demişler. Hazırlanmamış bile.
İki gün önce Amazon’dan aldım bugün geldi.
Kitap elime ulaşırsa katılmak istiyorum
Sırf 50 tl fazla vermemek için bekliyorum ama sonunda dayanamayıp amazondan alabilirim
Hepiniz anlaşıp hepsiburada’ya mı sipariş verdiniz
11 gibi azicik okurum diye okumaya koyuldum, 50, 100, 1/3, 1/2 derken bitirip yatayim dedim. Yarin kismetse yorumumu eklerim.
Şuraya taşındı:
Hepsi Burada
Üzgünüz, ürününüz tedarik edilemediğinden dolayı iptal olmuştur.
Kazaklar kazak çıkmadı.
Şaka gibi o kadar bekletip iptal olması ben de kıpırtı yok hala ama iptal olur büyük ihtimalle
Bu gelişme üzerine iptal ettim, amazondan falan söylerim. İki hafta bekletip de iptal etmek ayıp.
Ben de iptal ettim, kargoya verilme gününün sürekli ileri tarihe atıldığını gördüm. İlknoktadan alırım yüksek ihtimalle.
Şimdi HB’dan alsanız teslimat 1 Kasım olarak ayarlanmış.Ben de iptal ettim Amazon’dan aldım yarın geliyor.
Bugün HB müşteri hizmetleri ile görüştüm kitap için, başka satıcıdan gönderdiler hemen kargoya verildi.
Ben iptal edip amazondan aldım, 1 günde teslim ettiler sağ olsunlar. @MelihAntepli ne zaman başlıyor etkinlik? 1 Kasım iyi mi?
Valla herkesin kitapları o zamana gelir sanıyorum. Bence olur.