Benim kitabım bugün geldi amazondan yarın falan başlamayı düşünüyorum sanırım
Ben de aldım kitabı cuma günü gelecek. Sağolsun Amazon kod vermiş 120 papellik. Daha önceden de 40 papel varmış. Haftasonu katılırım etkinliğe.
Oo ben burayı kaçırmışım, herkes aksiyon almış hepsiburada siparişleri için. Bir ben kalmışım mal mal bekleyen
. @justbookworld ün taktiğiyle bende aradım hb yi, tedarikçiyi değiştirip kitapsepeti yaptılar. Bu hafta gelir benim de tahminimce.
Etkinlik mesajlarına bildirim geliyordu ama daha etkinliğe çevirmemişiz sanırım, ondan kaçırdım. @J.S ilk mesajı etkinliğe çevirelim de katıldı katılmadı işaretleyelim.
Tarih bugünden veya cuma dan başlat, 1 ay falan koy süre. Zaten çoktan okumaya başlamışınız
cumaya kadar başlamayanların da kitabı gelir muhtemelen. Bitiren bile var
.
İyi yapmışsınız
ben kupon ile uyguna alınca iptal etmek istemedim, böyle bir seçenekleri olduğunu bilmiyordum tesadüfen öğrendim. Kitabım geldi bile ![]()
Etkinliği herkes rahat alsın diye 1 Kasım düşündük ama gerekirse geriye çekeriz. Etkinliğe dönüştüreceğim de mod bulursam ![]()
@Arqonquin @Agape konuyu etkinliğe çevirebilir misiniz? 25 Ekim- 25 Kasım aralığında olsun lütfen. Teşekkürler.
Başlayalım başlayalım, geç bile kaldık. Kitabı alır almaz başlamışsınız okumaya
Okudukça yorum girersiniz etkinliğe. Zaten en geç ben başlarım herhalde, yoğunluktan 20 gündür bitiremediğim kitap var daha elimde
.
@justbookworld valla bende bilmiyordum, iyi oldu bu. Kargoya verilmiş bile
Yarına gelir.
Çok yavaş gidiyorum daha 60.sayfadayım. Etkinlikte eşit olalım diye çok okumadım. Demokratik bir insanım ![]()
Ben de 70leri yeni bitirdim yavaş giderken
yazarın okuduğum ilk kitabı oluyor ![]()
Ben 87.sayfadayım. Benimde yazarla tanışma kitabım olacak ![]()
Ben de yarın başlayacağımı umuyorum. Dikenlikler Prensi de var ama sıra gelmemişti. Bu etkinlikten sonra da Devler yapalım @J.S. ![]()
Bana uyar, varım ![]()
Valla modlardan ses yok. Ben kendim çevirdiydim zaten. Şimdilik olduğu kadar.
Bende de durum aynı. Mark Lawrence’ın Dikenlikler Prensini de almıştım, Pegasus’un bastığı kitabını da. Ama ikisini de okumaya sıra gelmemişti
Bakalım, buna fazla heves ettik ama patlamayız umarım ![]()
Kitabım geldi bu arada, kitapsepeti 24 saatte ulaştırdı. Yine köşelerden dayak yemiş bir kitabım daha oldu
Ama Hepsiburada fena bekletmiş bizi.
Bunun farkı var ama yanmıyor ![]()
Kitaba loş ışıkta bakınca tanrıların gölgesi çıkıyormuş arkasında üstelik ama biraz gözlerini kısarak bakman lazım hocam.
Köşelerinden çakmak tutup denemişler, yanmadığından emin olunca kargoya vermişler
.
Sen söyleyince baktım, varmış bende de. ![]()
Güzel başladı kitap, Livira’yı şimdiden sevdim.
Serinin 2. kitabı 2025 başı olarak planlanmış. Devam kitabını çok beklemeyeceğiz.
Ben de başlarım bugün.
Bende asıl bugün başlayacağım, çok yavaş ilerledim.
Livira’yı bende sevdim. Zeki bir kız.