Yanmayan Kitap - Mark Lawrence Okuma Etkinliği

Benim kitabım bugün geldi amazondan yarın falan başlamayı düşünüyorum sanırım

2 Beğeni

Ben de aldım kitabı cuma günü gelecek. Sağolsun Amazon kod vermiş 120 papellik. Daha önceden de 40 papel varmış. Haftasonu katılırım etkinliğe.

1 Beğeni

Oo ben burayı kaçırmışım, herkes aksiyon almış hepsiburada siparişleri için. Bir ben kalmışım mal mal bekleyen :joy: . @justbookworld ün taktiğiyle bende aradım hb yi, tedarikçiyi değiştirip kitapsepeti yaptılar. Bu hafta gelir benim de tahminimce.

Etkinlik mesajlarına bildirim geliyordu ama daha etkinliğe çevirmemişiz sanırım, ondan kaçırdım. @J.S ilk mesajı etkinliğe çevirelim de katıldı katılmadı işaretleyelim.

Tarih bugünden veya cuma dan başlat, 1 ay falan koy süre. Zaten çoktan okumaya başlamışınız :smile: cumaya kadar başlamayanların da kitabı gelir muhtemelen. Bitiren bile var :smile: .

2 Beğeni

İyi yapmışsınız :blush: ben kupon ile uyguna alınca iptal etmek istemedim, böyle bir seçenekleri olduğunu bilmiyordum tesadüfen öğrendim. Kitabım geldi bile :clap:

2 Beğeni

Etkinliği herkes rahat alsın diye 1 Kasım düşündük ama gerekirse geriye çekeriz. Etkinliğe dönüştüreceğim de mod bulursam :joy:

@Arqonquin @Agape konuyu etkinliğe çevirebilir misiniz? 25 Ekim- 25 Kasım aralığında olsun lütfen. Teşekkürler.

3 Beğeni

Başlayalım başlayalım, geç bile kaldık. Kitabı alır almaz başlamışsınız okumaya :smile: Okudukça yorum girersiniz etkinliğe. Zaten en geç ben başlarım herhalde, yoğunluktan 20 gündür bitiremediğim kitap var daha elimde :sweat_smile: .

@justbookworld valla bende bilmiyordum, iyi oldu bu. Kargoya verilmiş bile :smile: Yarına gelir.

2 Beğeni

Çok yavaş gidiyorum daha 60.sayfadayım. Etkinlikte eşit olalım diye çok okumadım. Demokratik bir insanım :joy:

2 Beğeni

Ben de 70leri yeni bitirdim yavaş giderken :sweat_smile: yazarın okuduğum ilk kitabı oluyor :eyes:

2 Beğeni

Ben 87.sayfadayım. Benimde yazarla tanışma kitabım olacak :slight_smile:

1 Beğeni

Ben de yarın başlayacağımı umuyorum. Dikenlikler Prensi de var ama sıra gelmemişti. Bu etkinlikten sonra da Devler yapalım @J.S. :slight_smile:

2 Beğeni

Bana uyar, varım :smile:

2 Beğeni

Valla modlardan ses yok. Ben kendim çevirdiydim zaten. Şimdilik olduğu kadar.

1 Beğeni

Bende de durum aynı. Mark Lawrence’ın Dikenlikler Prensini de almıştım, Pegasus’un bastığı kitabını da. Ama ikisini de okumaya sıra gelmemişti :smile: Bakalım, buna fazla heves ettik ama patlamayız umarım :sweat_smile:

Kitabım geldi bu arada, kitapsepeti 24 saatte ulaştırdı. Yine köşelerden dayak yemiş bir kitabım daha oldu :smiling_face_with_tear: Ama Hepsiburada fena bekletmiş bizi.

4 Beğeni

Bunun farkı var ama yanmıyor :stuck_out_tongue:

2 Beğeni

Kitaba loş ışıkta bakınca tanrıların gölgesi çıkıyormuş arkasında üstelik ama biraz gözlerini kısarak bakman lazım hocam.

2 Beğeni

Köşelerinden çakmak tutup denemişler, yanmadığından emin olunca kargoya vermişler :smile: .

4 Beğeni

Kitabı okurken böyle bir sürpriz çıktı içinden :slight_smile:

4 Beğeni

Sen söyleyince baktım, varmış bende de. :slight_smile:
Güzel başladı kitap, Livira’yı şimdiden sevdim.

2 Beğeni

Serinin 2. kitabı 2025 başı olarak planlanmış. Devam kitabını çok beklemeyeceğiz.

Ben de başlarım bugün.

3 Beğeni

Bende asıl bugün başlayacağım, çok yavaş ilerledim.

Livira’yı bende sevdim. Zeki bir kız.

2 Beğeni