Yarım Bıraktığınız Kitaplar ile Sebepleri

John Scalzi Bitmeyen Savaş ve Yıldız Gemisi Askerleri’nden etkilenmiş zaten bu seriyi yazarken. Söz konusu iki kitabı okumadım ama karıştırmanız normal.

3 Beğeni

Buna itiraz etmem lazım çünkü çok severim o seriyi. Herkese hitap etmediği kesin ama, biraz cheesy, bilimden de uzaktır. :slight_smile:

4 Beğeni

O yüzden biraz ciddi olacak dedim. :smiley: O zaman onu çoğunlukla diye değiştirelim. Çok çiğ açıkçası.

3 Beğeni

R.A.salvotore nin ruhban serisi birinci kitabı(ilahi idi galiba ismi) 3 kere kendimi zorladım yeniden başladım ıhh olmuyor arkadaş ben hayatımda bu kadar bayık bir şey okumadım arkadaş hayatımda bitiremediğim tek kitap diyebilirim

1 Beğeni

Kuklaların Yaşamında

Neredeyse 200’e kadar geldim ama ortada beni memnun edecek hiçbir bir şey bulamadım. Sürekli aynı tarz espiriler var ve çocuksu duygular Asimov, PKD, Clarke, Ray ve daha fazlasını okuyanlara çok basit gelecektir. Beğenmedim. Kendime eziyet etmemek için de satılacaklar arasına alıyorum kitabı.

@Blackheart

8 Beğeni

Ben de alınacaklar listesinden çıkarayım o halde.

2 Beğeni

Martin Mystere - Canavar

Adsız

Yarım bırakma sebebi:

Adsız3

devam eden sayfalar da alakalı olunca fişini çektim. bir de herifçioğluna “efsanevi” denmiş.

2 Beğeni

indir (1)
Yarım bıraktığım tek kitap. Zaten ben almamıştım, başka kitaplar sipariş etmiştim ama bir baktım bu da var. Meğerse hediyeymiş. Hiç benim tarzım değil ve okurken çok sıkılmıştım.

2 Beğeni

Okuduğum en kötü çevirilerden biri olabilir. Rezalet ötesi bir çevirisi var. Kitabı altıncı kattan aşağı fırlatıp bir evladımızın uygulamalı yerçekim deneyini görmesine vesile olmak bu kitabı okuyup anlamaya çalışmaktan daha verimli olacaktır.

7 Beğeni

Algernon’a Çiçekler

Dümdüz yazılmıştı, edebi baharatı yoktu. Bilimkurgu kısmı da -okuduğum yere kadar- “meh işte” derecesinde bir etkileyiciliğe sahipti.

4 Beğeni

Vladimir Nabokov- Lolita’yı bıraktım.

Her ne kadar olağanüstü bir edebi anlatıma sahip olsa da kitabın dünyasına azgın bir pedofilinin gözünden bakmak hoş bir deneyim değildi.

7 Beğeni

(gönderi yazarı tarafından silindi)