Yazım Gereçleriniz

Pilot e95s dolma kalemi nerden bulabiliriz acaba ?

1 Beğeni

O piyasada çok olan bir kalem değil maalesef. Bilinen sitelerde (panel, sarı vb.) zaten yok. @BiblofilYouTube reis bulur belki. Bir de Insta’da filan satılıyor ara ara.

2 Beğeni

Hiç enerjim yok birşey bulmaya. :smiley:

Hayat yordu bizi.

1 Beğeni

Hocam iki numarayla uykusuz her gece mi?
:slight_smile:

2 Beğeni

Aynen öyle valla :smiley: :slight_smile:

2 Beğeni

Swatch defterine başladım. Bakalım ne kadar devam edecek.

5 Beğeni

5 Beğeni

Biraz ışık ve telefon kamerası farkı olsa da genel olarak fikir verir. Karin kağıt, gölge ve revnakta enfes iş çıkarsa da günlük kullanıma hiç uygun değil.

Calirefontaine defter.

Karin kağıt.

3 Beğeni

4 Beğeni

Uçlu kalemlerim. Sadece satır altlarını çizmek için kullandığım için bana yetiyor. :slight_smile:

3 Beğeni

Kaliteden ödün vermemişsin :smiley:

4 Beğeni

“Tuttum Ne Yaptım Biliyor Musunuz Reis Bey?
Halimizi Anlatan Bir Şiir Yazdım
Kaba’lık Taşımayan İncelikten…”

Uzun zamandır konuda bir şey paylaşmıyordum. Yazımı genelde güzel bulmadığım için sade haliyle aktarmaya çalışayım. :innocent: Genelde yaşadığım anlardan kalanları karalamaya çalışırım. Yine uzun bir süre önce yazdığım şiirsel bir yazıyı paylaşmak istedim. :blush:

Kalem: Stricks Herigate M uç
Mürekkep: Kwz Ink Honey
Kağıt: A4 Kağıdı

3 Beğeni

5 Beğeni

Bayılıyorum Neko’ya. Kalın uçla harikalar yaratıyor.

4 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/Platinum-dolma-Desukupen-Kleingedruckte-KDP-3000/dp/B00KF4JENK?ref=dlx_deals_dg_dcl_B00KF4JENK_dt_sl14_30&tag=technopattr-21

2 Beğeni

Kaldığım yerden ara ara devam ediyorum.

Kitap: Küçük Prens
Mürekkep: Sırasıyla Golden Brown, Edelstein Topaz, Rouge Grenat, Shin-Ryoku, Blue Lucia

Not: Yanıt verdiğim gönderiler zincir şekilde başa doğru gidiyor. Kitabın önceki sayfaları için takip edebilirsiniz.

Sayfalar

5 Beğeni

1 Beğeni

Biri hariç her aşk bir gün biter.

8 Beğeni

Yeni kalem setindeki renkleri denedik isim uydurarak :slight_smile:

12 Beğeni

Çok güzel olmuş elinize sağlık. :blush:

2 Beğeni