Yok yok bir önceki posttaki J. Herbin Emerald of Chivor’dan bahsediyordum, yoksa mürekkep deneye deney anladım çekim açısının önemini
Cappadocia’yı aratıp gördüm forumda, o da çok hoşuma gitti. Ama Bosphorus Blue’ya hiç denk gelmemiştim gezerken. Diğerlerine nazaran biraz sönük kalmış gerçekten.
Bosphorus bende var. Bir ara swatch paylaşırım. Cappadocia güzel, tavsiye ederim ama biraz koyu dediğim gibi. Yine de bu Turkey special ürünleri desteklemek lazım diye düşünüyorum.
Bir de yanında Everyday Book refill aldım, aslında bu zamana kadar Traveler’s almamamın sebebi refill bulmakta zorlanacağımı düşünmekti ama yurtdışı sitelerinden TL ile alışveriş yapıldığını öğrenince olay değişti. Tomoe River kâğıt kullanıyorlar bu defterlerde ama Hobonichi’den sonra burda da hüsrana uğrattı Tomoe. Kanamanın yanı sıra kırçıllanma da yaptı.
Orası öyle tabii de, değişim falan yaparlar belki. Sonuçta bir ton para verip alıyoruz. Anladığım kadarıyla bu sene üretilen her kâğıtta bu sorun yok. 2025 Hobonichi ya da Tomoe kullanan diğer defterlerde sorun yaşamayan çok kişi var.
Diamine Inkvent Calendar - Gün 10-12. Bu sayfadaki her mürekkep ayrı güzel ama extreme sheen mürekkeplerin renk değişimine bayıldım (bkz: Grotto). Starbright diye sınıflandırdıkları Chilly Nights da inanılmaz parlıyor ama hakkını yemeyeyim.
Bu da 13-15. günler. Yine en beğendiğim Sleigh Ride oldu. Grotto’ya çok benziyor ışıldama rengi olarak. Lullaby tatlı renkte sıradan bir mürekkep. Mint Twist’teki simler pek belli olmamış ama o da çift renkli simli hoş bir ton olmuş.
*Maalesef bazen güzel yazmaya çalışırken kelimelerde harf atlaması ya da yazım yanlışı yapmışım. Aslında bu kaligrafide çok karşılaşılan bir sorun, beyin aynı anda ikisini kontrol etmekte zorlanıyor bazen. Eğer fark eden arkadaşlar olursa önceden belirteyim
Hexo kullanmadım ama FC’nin Ambition modeli var bende. Kullandığım en iyi uçlardan. Lamy ergonomisini ben pek sevmedim, benim tutuş şeklime uygun değil. Eğer sana uyuyorsa çok iyi bir seçenek.