Âlemsin ya
Bi nevi evet. İlla ki denk geliyor.
Faber Castell Ambition ve Troublemaker Foxglove.
Not: Mürekkep tonu dördüncü satırdan sonra değişiyor. Bu maalesef bu kalemin sorunlarından biri.
Bu benim de bir kaç kalemimde olan problem. Yazmaya koyu başlayıp 2-3 cümle sonra renk açılıyor.
Bu son derece normal ya çok takılmayın bence. Eğer çok takılıyorsanız da, yazmadan önce şöyle bir peçeteyle kalemin ucunu çektirin hep silik yazar
Ben bazen çok yoğunlaşan mürekkepler olunca kalemin ucunu suya bandırıp forfırıfır sallayıp çıkarıyor, peçeteyle siliyorum. Refresh atmış oluyorum.
Yok reis, ben o kalemlere engel koydum, ilk yazdığı cümleleri görmüyorum. Direkt koyulaşmaya başladığında okuyorum.
Koyulaşmaya mı başlıyor, silikleşmeye mi?
Baştan bi koyu yazıyor. Sonrasında renk açılıyor. Haklısın ben yukarda ters yazmışım.
Heh anladım.
Yani bu bir yöntem. Ben çok önemsemiyorum.
Adamın geldiği seviyeye bak.
Her zaman üst seviye olmaz. Her ürünü her zaman kullanırım.
İşin zevki çeşitte.
@Agape özlemiştir şantiye notlarını.
Vah garibim, hiç kalemi yok sınav kalemiyle yazıyor.
@isos81 kaçtır soracağım, unutuyorum. Bu yazı tiplerini nereden buluyorsun ve bu ne çeşit bir sabır örneği?
Yazamadık kardeş durumumuz yoktu ne yapayım.
Şu saykodan kopyalamaya çalışıyordum. Birkaç kişi daha var da, hepsi yetenek ve sabır istediği için yapılabilir olan 2-3 tane font seçtim. Onlarla yazmaya çalışıyorum.
Sayko’yu 10 sayarsak ben 3 bile değilim.
Güzelmiş ama bakınca içim çömeldi. Asla uğraşamam.
Bir yerlerde hala zamanın geçmiş diliminden kalma ögelerin yaşıyor olduğunu görmek güzel…
En baştaki kalemi çıkaramadım. Omas da ayrı güzelmiş be.
Aşkolsun! Demirci miyiz, nalbant mıyız? Ne demek zamanın geçmiş dilimi?
Hocam iyi bir şey dediniz değil mi?
Diamine Kurbağa Yeşili.
Sahiden var mı öyle bir yeşil.