Yazım Gereçleriniz

:smiley: Âlemsin ya :smiley: Bi nevi evet. İlla ki denk geliyor.

Faber Castell Ambition ve Troublemaker Foxglove.

Not: Mürekkep tonu dördüncü satırdan sonra değişiyor. Bu maalesef bu kalemin sorunlarından biri.

3 Beğeni

Bu benim de bir kaç kalemimde olan problem. Yazmaya koyu başlayıp 2-3 cümle sonra renk açılıyor.

2 Beğeni

Bu son derece normal ya çok takılmayın bence. Eğer çok takılıyorsanız da, yazmadan önce şöyle bir peçeteyle kalemin ucunu çektirin hep silik yazar :joy:

Ben bazen çok yoğunlaşan mürekkepler olunca kalemin ucunu suya bandırıp forfırıfır sallayıp çıkarıyor, peçeteyle siliyorum. Refresh atmış oluyorum.

2 Beğeni

Yok reis, ben o kalemlere engel koydum, ilk yazdığı cümleleri görmüyorum. Direkt koyulaşmaya başladığında okuyorum.

1 Beğeni

Koyulaşmaya mı başlıyor, silikleşmeye mi?

1 Beğeni

Baştan bi koyu yazıyor. Sonrasında renk açılıyor. Haklısın ben yukarda ters yazmışım. :slight_smile:

1 Beğeni

Heh anladım.

Yani bu bir yöntem. Ben çok önemsemiyorum.

1 Beğeni

Pelikan M805 ve KWZ Azure 4.

4 Beğeni

Adamın geldiği seviyeye bak. :blue_heart:

Her zaman üst seviye olmaz. Her ürünü her zaman kullanırım. :joy:

İşin zevki çeşitte.

@Agape özlemiştir şantiye notlarını. :joy:

2 Beğeni

Vah garibim, hiç kalemi yok sınav kalemiyle yazıyor.

@isos81 kaçtır soracağım, unutuyorum. Bu yazı tiplerini nereden buluyorsun ve bu ne çeşit bir sabır örneği?

Yazamadık kardeş durumumuz yoktu ne yapayım. :sleepy:

2 Beğeni

Şu saykodan kopyalamaya çalışıyordum. Birkaç kişi daha var da, hepsi yetenek ve sabır istediği için yapılabilir olan 2-3 tane font seçtim. Onlarla yazmaya çalışıyorum.

Sayko’yu 10 sayarsak ben 3 bile değilim. :slight_smile:

Saykodan bazı örnekler

5 Beğeni

Güzelmiş ama bakınca içim çömeldi. Asla uğraşamam. :rofl:

1 Beğeni

Bir yerlerde hala zamanın geçmiş diliminden kalma ögelerin yaşıyor olduğunu görmek güzel…

3 Beğeni

En baştaki kalemi çıkaramadım. Omas da ayrı güzelmiş be.

2 Beğeni

Aşkolsun! Demirci miyiz, nalbant mıyız? Ne demek zamanın geçmiş dilimi? :smiley:

Hocam iyi bir şey dediniz değil mi? :smiley:

1 Beğeni

Diamine Kurbağa Yeşili.

1 Beğeni

Sahiden var mı öyle bir yeşil. :slight_smile:

1 Beğeni