Biz yaptık oldu
Onlar konuşur, @Agape yapar.
Aklıma departman müdürüne yaptığım sunum geldi.
Maraş projesinin planını incelerken okludereyi yanlış okuyup toplantıda da yanlış söylemiştim.
Bu arada çok severim öyle yosunlu sarılı kahveli yeşilleri. Bilen bilir. @isos81
deyince, zamanın birinde biz de işyerinden bir ekip ile Kazan 'da (Kahramankazan) tarlanın birinden kavun alıyoruz, arkadaşlardan biri kavunların lezzetini övüp dururken, bir diğeri de işte bu kavunlara lezzeti veren şu .okludere demişti.
Afiyet olsun o zaman
Bana fosil dedi. Kavgada söylenmez.
Sanki dimi. Güzel bişey de demiş gibi ama.
Turuncuyu diyorsan Jinhao 100 o. Hesabında yazıyor hepsini.
.okluyeşil diyelim biz ona kısaca.
Sizlerle hiç alakası yok üzerinize alınmayın konu yazım gereçleri.
Ve böylece bu defterin (TR kağıt) sonuna geldim. Defter bitince garip bir mutluluk geliyor insana.
Lamy 2000 OBB ve Monteverde Moonstone.
Leonardo MZG Stub ve Monteverde Napa Burgundy.
Bu kalemler yeni mi? Lamy 2000 alıp geri satmıştın diye hatırlıyorum?
Leo bayağıdır var. Daha önce de paylaşmış olmam lazım.
Lamy 2000 ise geçen aydan. Sırf OBB uç diye aldım, uzun zamandır aklımda idi OBB. Ama bu sefer sevdim. Bunu satmam.
Konuya biraz farklı bir derinlik kazandırmak istedim. Yaklaşık olarak bir asır gerisinde doğmuş bu yazı masasını sizlere göstermek istiyorum. (Evet bazı yerlerinde destek kullanmadan yazmak hala mümkün

Çok şık görünüyor. Hatta bu vintage dokusunu bozmadan ben olsam bazı güzel güncellemeler getirirdim iyi bir marangozla.
Bir elden geçse iyi olabilir fakat benim değil. Sadece şimdilik kullanıyorum bir gün birine verdiğimde ya da sahibini bulduğunda umarım yok etmek yerine onu yaşatmayı seçer.
1 sene olmuş bu deftere yazmayalı.
Kitap: Küçük Prens
Kalem: Lamy 2000 (OBB)
Mürekkep: Monteverde Moonstone
Not: Yanıt verdiğim gönderiler zincir şekilde başa doğru gidiyor. Kitabın önceki sayfaları için takip edebilirsiniz.
Bu sporu iyi yapıyorsun.
Bu sporu iyi yapanların yanında en fazla amatör küme topçusu seviyesinde olabilirim. Ama çalışmaya ve gelişmeye devam.