Şimdilik en fazla 1500tl ayırabilirim kalem için. Bu miktar dahilinde olup, net kontürle yazabileceğim ve kağıt üstünde akışı kolay olan, işte ne bileyim ilk kullanım için zevk ve motivasyon verecek bir kalem varsa alabilirim. Markaları ve özellikleri bilmiyorum. Beklentilerimi anladığımızı biliyorum ve eğer versa bu fiyat dahilinde olan allayım bir adet.
Konuyu kendi satış başlığıma çevirmemek için özelden yanıt verdim. Satış hariç tüm sorularınıza konuda seve seve yanıt veririm.
Satışta olan kalemlerle ilgili bilgi almak isteyen de özelden yazarsa sevinirim.
Edit: Pelikan M200 ve Lamy Al-Star artık listede değil. Diğer kalemler hakkında bilgi almak isteyenler DM.
Şimdi bu mürekkep yeşil mi mor mu?
Süper kahraman gibi. Aslında mor, gizli kimliği yeşil.
Rahmetli Behçet Aysan’dan devam.
Buna da yeni başladım. Galen’in Cosmo Air Light defteri. Buna düz yazı olarak devam edeceğim.
Mürekkep güzel ama yazı daha güzel. Hep ozenmisimdir güzel yazı yazanlara…
Maşallah diyorum da nazarım değmesin
Est. Çok daha güzel yazanlar var, mesela @kurozime gibi. Kötü bile olsa çalışarak düzeliyor. Tek gereken biraz sabır.
Sağ olun hocam. Ama sabır kısmına kesinlikle katılıyorum, bir zamandan sonra kas hafızasına dönüşüyor her şey de işte zaman harcamak lazım. Sizin yazdıklarınızda da belli oluyor gerçekten zaman harcadığınız, elinize sağlık.
Ben de bu aralar pek bir şey yapamıyorum zamansızlıktan ötürü ama seneye forum buralarda olursa (Bkz: Forum aktivitesinin git gide düşmesi ) hobimle kavuşma planlarım var. Şimdilik herkesin paylaşımlarını zevkle takip ediyorum.
Merak ediyordun. Beğendin mi?
Oxblood vs. Writer’s Blood desek?
Birbirlerine çok yakınlar. Oxblood’da kahverengi bir tık fazla, WB’da bir tık mor var. Daha kaleme cekmedigim için akışkanlığıni bilmiyorum ama renk olarak çok güzel. Koyu kırmızı/bordo seviyorum.
Allahtan hiç merakım yok, valla ocağım dönerdi.