Yazım Gereçleriniz

https://www.mattnotebook.com/urun/a5-antibakteriyel-defter bu deftere bir göz atabilirsiniz isterseniz. Ben bu markanın farklı bir defterinde dolma kalem performansını beğenmemiştim. Ama bu defterde özellikle dolma kalem için iyi olduğunu belirtmişler…

Not: Tabii seçerken noktalı, çizgili ya da kareli arasından seçim yapmaya dikkat edin…

2 Beğeni

O zaman gıpta art master kağıdı ve tasarımıyla hoşuma giden bir model. Moleskine modellerine de bakabilirsiniz. Daha uygundurlar. Moleskine kurşunkalem ya da uçlu kalemle yazmak için ideal. En fazla tükenmez. Mürekkepli ya da jel kalemlere geçince kağıdı patlıyor.

2 Beğeni

@BiblofilYouTube İkinize de teşekkür ederim. Gıpta kapak görselleri ile ilgimi ziyadesiyle çekti. :grin:

3 Beğeni

Bunlar ise benimkiler. Kalemlere takılmıyorum, basit kalemler benim için kafi. Yazdıklarınızın kalitesini kalem değil siz belirlersiniz. :slightly_smiling_face:
images (1)

2 Beğeni

Geceye bir fotoğraf atayım.
@BiblofilYouTube tek tek atmam imkansıza yakın. Bazılarını belki ama hepsini atmaya kalkarsam buradan oraya yol olur. Zaten en kıymetlisini de attım.

11 Beğeni

Ben de satır işaretleyici post it kullanıyorum. Özsllikle beğendiğim alıntıların başladığı satırları işaretliyorum böylelikle. Uzun zamandır kullanıyor musun postitleri? Sayfada iz vesair bırakıyor mu :thinking: ?

3 Beğeni

Bırakmıyor. Ben de kullanıyorum. Hem de uzun zamandır. Bu karmaşaya da zaten post-it bulmak için giriştim ama ondan başka her şey çıktı ortaya. :expressionless:

4 Beğeni

Şu fotodakileri karıştırıp birkaç tane parçaya el koymak için çok şey feda ederdim :smile:

Bugünkü eşlikçim, Pelikan m150 & Sailor Jentle Grenade mürekkepti.

Vee ilk defa ajanda tutuyorum bu sene. Normalde de ajanda kullanırım da üstteki fotoda görüldüğü gibi tarih falan hak getire.

3 Beğeni

Canına filan susadın herhalde. :buyucu:

2 Beğeni

Senin kalemleri her gördüğümde aklıma sarma dolma gelmesi normal mi? Umarım normaldir. :sweat_smile:

4 Beğeni

İşte feda edecek çok şey var gerçekten demek ki. :slight_smile:

@isos81 bence gece gece acıkmaya başladın.
:smile:

2 Beğeni

İz bırakma gibi bir durum olmadı.

1 Beğeni

Hiç ısınamadım bunlara. Böyle duruyorlar. Niye ısınamadığım halde böyle sayıda var, çünkü iflah olmaz bir ruh hastasıyım kabul ediyorum. :man_facepalming:

Aslında ısınmak sorun değil de kitabın yanından fıy fıy çıkıyorlar ya ondan huy kapıyorum ben.

4 Beğeni

Ne yazıyor diye bakayım dedim.

1. Kat bitmiş, zemin kat temiz su bağlantısında 4 kişi çalışıyormuş, oda içlerinde yangın spring şeysinde 6 hatta 7 kişi varmış.

Bayram Bey de Yılmaz Bey’i arayacakmış.

Çok enteresan şeyler…

@Mevlevisultan Bana bi’ avuç yollayıver. Ben benimkileri bulasıya seninkiler bana ulaşır.

Not: Yandan çıkmasına ben de sinir olduğumdan cümle üstüne yapıştırıyorum. Böylece çıkmıyorlar. Ben de pembelerine uyuz oluyorum. Hatta pembe olan hemen her şeyden nefret ederim ama talihsiz durumlar yaşadım, yaşıyorum…

4 Beğeni

İlk kim okumaya çalışır listemde birinci sıradaydın, yine yanıltmadın. :woman_mage:

Ahaha 6 hatta 7 kişi çok iyiymiş :smile:

Hayır 6. Katta 7 kişi. Bunu da bekliyordum :smile:

2 Beğeni

Okumaz olaydım… :buyucu:

Not: Kapı testi için 50 bin çok. 30 bin artı gidiş-geliş uçak bileti, sınırsız yemek, kalacak yer, şehir turu, bir avuç post-it, birtakım anlık gelişecek istekler ile hallederim.

İkinci not: Seramikçiye daha çok para teklif etmişler. O da ekibi alıp oraya gitmiş. Size de araba arızalandı, derim demiş. @Mevlevisultan

2 Beğeni

30 bin hariç anlaştık :smile: Tek korkutan anlık gelişebilecek istekler.

2 Beğeni

O kısım beni de korkutuyor. Seramikçiye tilt oldum mesela… O 50 bin isteyeni de bana bi’ gösterin. Seninle de hesaplaşmamız lazım. Böyle bir yazıyla bunları yazdığın için ajanda bile utanıyor.

2 Beğeni

Şantiyeciyim ben yahu ne yazayım. :man_facepalming: Bundan sonra daha sık günlük notlarımı çekip beyin yaksam mı :smile:

1 Beğeni

Öykü çıkar bunlardan. Ben ajanda tutamam. Bir tane var, onu da görenler öldü mesela. :buyucu:

1 Beğeni