Yazım Gereçleriniz

Ben kenarlarından sarkacak şekilde kullanmıyorum. Şu şekilde sadece satır başını gösterecek şekilde kullanıyorum.

Diğer türlü kitaplıkta da çirkin duruyor zaten.

@alper o zaman kullanmaya devam ediyorum :love_you_gesture:t2:

3 Beğeni

Bugün ekstra ince uçlu Platinum dolmakalemle birlikteydik. Normalde Fine diye geçer ama japon olduğu için Avrupa uçlarına göre ekstra fine’a denk gelir. Arkasındaki de yazı örneği.

1 Beğeni

Dün Japon F uçla yazı örneği atmıştım. Bugün de Vintage bir harika olan Pilot 78G Medium uçlu Japon dolmakalemle bir örnek atmak istedim.

Bu uç kalınlığı da piyasadaki Avrupa uçlarında Fine’a denk geliyor. Benim de favorim bu kalınlık.

3 Beğeni

Bakalım bugün hangi katta kim çalışıyor. :slight_smile:

3 Beğeni

Benim şantiyeye benden iyi hakim oldunuz bu vesileyle valla :smile:

1 Beğeni

Sckriks 71,jinhao 450 ve scriks 33 dolma kalemlerine sahibim.Artık daha iyi bir kaleme geçiş yapmayı düşünüyorum.Bütçem 300-400 lira arası.Safari-lindauer-pg78-platinum pg3000-platinum ptl-5000a arasında kaldım.Aralarından hangisini tercih ederdiniz ve acaba sizinde önerileriniz var mı?

1 Beğeni

Bana sorduysanız ben Pgb3000 ya da pilot 78g alırdım. Diğer saydıklarınıza bakmazdım bile bunlar dururken :slight_smile:

2 Beğeni

Tester gönderiyor m… aman ben de bugün (belki bakkal kalemi olabilen) Bic Round Stic M kullanmak istedim ama kullanamadım çünkü yazacak bir şeyim yoktu. :buyucu:

Aha şu:

Pil gücüm de kalemim gibi düşükmüş. :joy:

Ben de bunu olmasa da daha kült olan tükenmez kalem modelini hiç eksik etmem çevremde

Nerde eski bakkal kalemleri :slight_smile:

Ben küçükken bunu kullanırlardı :slight_smile:

2 Beğeni

Bende 350 tane yok. Bir tek bu var. :sweat_smile:

1 Beğeni

Tamam ya bir şey demedim sinir olmak için bahane arıyorsun var ya :smile:

1 Beğeni

Bahaneye ihtiyacım yok ki… :buyucu:

4 Beğeni

El yazısı üzerinde uğraşılması gereken ve doğru yapıldığında son derece keyifli, saygın bir eylem. Ama maalesef şu an da en çok kullandığım yazı gerecim bilgisayar ve dürüst olmam gerekirse şimdiye kullandıklarım arasında kullanımı en rahat olan bu. :smiley:

3 Beğeni

Bu arada bu durum gerçekmiş. Seramikçinin başka bir işi var, bizim şantiyeyi sallıyorlar. Kovduk :smile:

2 Beğeni

Öyle ben cadıyım demekle cadı olunmuyor, cadı demişse varmış bir bildiği. :slight_smile:

2 Beğeni

@alper biz zaten bunu yazdık önceden neylerse güzel eyler diye :blush: :smile:

3 Beğeni

Kehanetlerimin tuttuğunu bir kez daha Rıhtım ahalisi görmüş oldu. :buyucu:

Kırmızıyla yazılmış şiirler kabul edilmiyor. Morla yazılmalıydı.

3 Beğeni

Uçlu kalem olmadan olur mu, olmaz tabi :slight_smile: Hele altı çizilecekse bir şeylerin, mutlaka kurşun kalemle çiziyorum.

4 Beğeni

10 Beğeni

Bu başlık “sevgili günlük” moduna bürünmeye başladı. Azıcık foto atın da şenlenelim :slight_smile:

5 Beğeni