Yazım Gereçleriniz

Çok şekilli bir resim olmadı ama. :slight_smile:

3 Beğeni

Daha ne olsun :slight_smile:

@Ezheret göremedim yazdığınızı.

2 Beğeni

Ekip :facepunch:

15 Beğeni

Ekip gibi ekip :heart:

3 Beğeni

Güzel bir, refill’i kolay bulunan, 120 TL’yi geçmeyecek tükenmez kalem önerilerinizi bekliyorum :hugs: Lamy tipi çok hoşuma gidiyor ama plastik gövde sanırım, o yüzden sormadan almak istemedim. Siyah olması ve ergonomik olması önceliğim. Önerileriniz benim için çok değerli çünkü aldığım uçlu kalemler sonrasında hayat kalitem kısmi olarak bir tık arttı:)) Bu konuda da yardımcı olursanız çok müteşekkir olacağım:)

2 Beğeni

Sahafların birinden böyle bir güzellik buldum.Satan kişi 60 yıllık olduğunu söylemiş.Altın uçlu güzel bir kalem.Murat Usta’ya götürmek gereksede benim çok hoşuma gitti.

6 Beğeni

Kaweco Ice Sport

Şunlar baya şirin bence. Renk seçenekleri de var farklı fiyatlarda. Refill bulmak kolay olmasa da yine kaweco satan her yerde olur.

Parker Jotter Original CT
Caran Dache 849

Bunlar da plase olsun. Hepsi güzel. Ben tükenmez pek tercih etmesem de.

Linklerini düzenleyemedim. Hepsi amazonda mevcut.

@Anpilfan güle güle kullanın.

4 Beğeni

Teşekkürler hemen inceliyorum :hugs:

1 Beğeni

@BiblofilYouTube Teşekkür ederim.Dolma kalemin ismini de bulabilseydik çok iyi olacaktı.

1 Beğeni

Bana özelden detaylı fotoğrafını atarsanız ben söyleyeyim.

2 Beğeni

Caran Dache limitimin çok üzerinde, OHTO modeli çok ince geldi gözüme :confused:

Şu iki model arasında kaldım;

2 Beğeni

Fikri sevdim, takım olarak mı aldınız yoksa çanta ayrı kalemler ayrı mı.

1 Beğeni

Hepsi ayrı :slight_smile:

1 Beğeni

Ohto ince değil ya incelip kalınlaşan bir tasarımı var. Normal kalem işte :smile:

1 Beğeni

Özellikle ince uçlu tükenmez kalemlere karşı ayrı bir ilgim var ancak koleksiyon yapacak kadar tutkunu değilim. Ulaşabileceğim kadar bulunsun yeter diyorum ama iş yazmaya gelince kurşun kalemle daha hızlı yazdığım için elim ahşap kalemlerime gidiyor. Bana hediye edilen birkaç değerli kalemim var. Kutularını taşınma sırasında kaybettim bulamıyorum ama kalemler hala sağlam olduğu için kutuları pek önemsemiyorum. Soldakinin markası Rolex diğerininkinin de Montblanc. Yazarken türlerine bakmak için araştırayım dedim de gözüm fiyatlarına çarptı. Türkiye’de fiyatları aşırı pahalı. Bir kaleme o kadar para verir miyim hiç sanmıyorum. Hatta buradaki koleksiyonerler tarafından linçlenebilirim fakat bir kaleme 70-80 liradan fazla para verir miyim onu da sanmıyorum. Çizim işleriyle de uğraşıyorum fakat boyaları uzun zamandır atölyeden karşıladığımdan güncel fiyatlarla ilgili pek bir fikrim yok.
Kalemleri de şöyle göstereyim:

Montblanc kalemin üst ucunda yıldız çiçeği gibi bir simge var, herhangi bir anlama sahip mi bilmiyorum ama bence hoş bir detay.

4 Beğeni

Güzel bir revnak verdi mürekkebim, paylaşmak istedim.

7 Beğeni

Şantiyede neler olup bitiyor uzak kalmıştık, iyi oldu bu. :slight_smile:

7 Beğeni

Bu sefer anlaşılmasın diye yarısını çekmedim. Uğraşın durun şimdi :smiley:

Cadı çözer gerçi :buyucu:

1 Beğeni

Parkeyi çıkarın her yer halı olsun. Aykırı durmuş. Sevmedim. :unamused:

3 Beğeni

Vov. Ne güzel kalemleriniz varmış. Ben bu iki arkadaşı gündelik olarak kullanıyorum, mürekkepleri de pelikan royal blue ve diamine oxblood. Oxbloodın köpeğiyiz.

(soldaki lamy safari, sağdaki faber castell ambition)

8 Beğeni