Yazım Gereçleriniz

Yaparım da şu an yanımda boşta kalem yok :slight_smile:

1 Beğeni

EF uçlu dolma kaleme yazım çalışmaları için hangi mürekkebi çekeyim?

• Diamine Red Dragon
  • Diamine Havasu Turquoise
  • Parker Quink Blue Black
  • Monteverde Napa Burgundy
  • KWZ IG Turquoise
0 oylayan
1 Beğeni

7 Beğeni

Hayırlı olsun hocam, keyifli kullanmalar. :slight_smile:

2 Beğeni

Robert Oster mürekkepleri merak edenler için güzel bir swatch videosu.

2 Beğeni

New pen day! :slight_smile: TWSBI 580 Diamond AL-R Prussian Blue.

Currently inked.

Bu da TWSBI vs. Narwahl

6 Beğeni

Üstteki sheen(revnak)
Alttaki shimmer(simli) bir mürekkep.

5 Beğeni

Troublemaker özelinde almak istediğim pek bir mürekkep kalmadı. Başka markalara geçebiliriz. :smile:

3 Beğeni

Sanırım 90 lardan kalma bu kalemler ve birisi bozuk ama içinden ömür boyu garanti belgesi çıktı. Hala geçerli mi bilen var mı?

3 Beğeni

Geçerli. Scrikss kalemlerinin her daim arkasında. Yardımcı olurlar scrikss Türkiye’ye yazın.

Bozuk değildir belki sorun ne?

Scrikss eski modeller yenilerden her zaman daha kaliteli. Değişim yapmayın eğer kalemlerinin kesin bozuk değilse.

2 Beğeni

Vinta’ya geç reis. :slight_smile: Bu aralar Wearingeul mürekkepler de dikkatimi çekiyor ama Türiye’de satılmıyor sanırım.

1 Beğeni

Tükenmez olanın kapağını çevirsem de ucu hiçbir şekilde ortaya çıkmıyor maalesef. Bu arada bu diğeri nereden doluyordur mürekkep? Valla annemin eski akademik eşyaları hep bendeydi ama hiç markalarına bakmamıştım

1 Beğeni

Dolmakalem olan pistonlu. Şişe mürekkep lazım doldurmak için. Scrikss’in kaliteli pistonlu modellerindendir bu. Güle güle kullan. :slight_smile:

1 Beğeni

Acaba annem zamanında kaça almıştı merak ediyorum ki annem dedem öldüğü zaman üniversiteye girip burs falam da almayan birisi sonradan ödeyemem diye. Bir soracağım da hatırlayacağını hiç sanmam :sweat_smile:

1 Beğeni

Gece gece karalamaca.

7 Beğeni

Italic denemeleri yapıyorum bu aralar.

Bu da Pelikan 4001 Turkuaz. Sarı kağıt. Revnak görünmese de azıcık var.

6 Beğeni

Mezuniyet için güzel bir kalem arayışım var 5 bin tl kadar bütçem bulunuyor.Önerilere açığım;ama pelikan harici bişey istiyorum.

1 Beğeni

Platinum 3776 century veya Pilot heritage 92.

3 Beğeni

Benim önerilerim de şöyle:

• Pilot E95S
  • Lamy 2000

Platinum 3776 da güzel aslında ama bendekinin ucu bir tık kötü. Yine de güzel kalem.

3 Beğeni

#quoteoftheday #gununsozu

4 Beğeni