Yaparım da şu an yanımda boşta kalem yok
EF uçlu dolma kaleme yazım çalışmaları için hangi mürekkebi çekeyim?
- Diamine Red Dragon
- Diamine Havasu Turquoise
- Parker Quink Blue Black
- Monteverde Napa Burgundy
- KWZ IG Turquoise
Hayırlı olsun hocam, keyifli kullanmalar.
Sanırım 90 lardan kalma bu kalemler ve birisi bozuk ama içinden ömür boyu garanti belgesi çıktı. Hala geçerli mi bilen var mı?
Geçerli. Scrikss kalemlerinin her daim arkasında. Yardımcı olurlar scrikss Türkiye’ye yazın.
Bozuk değildir belki sorun ne?
Scrikss eski modeller yenilerden her zaman daha kaliteli. Değişim yapmayın eğer kalemlerinin kesin bozuk değilse.
Vinta’ya geç reis. Bu aralar Wearingeul mürekkepler de dikkatimi çekiyor ama Türiye’de satılmıyor sanırım.
Tükenmez olanın kapağını çevirsem de ucu hiçbir şekilde ortaya çıkmıyor maalesef. Bu arada bu diğeri nereden doluyordur mürekkep? Valla annemin eski akademik eşyaları hep bendeydi ama hiç markalarına bakmamıştım
Dolmakalem olan pistonlu. Şişe mürekkep lazım doldurmak için. Scrikss’in kaliteli pistonlu modellerindendir bu. Güle güle kullan.
Acaba annem zamanında kaça almıştı merak ediyorum ki annem dedem öldüğü zaman üniversiteye girip burs falam da almayan birisi sonradan ödeyemem diye. Bir soracağım da hatırlayacağını hiç sanmam
Italic denemeleri yapıyorum bu aralar.
Bu da Pelikan 4001 Turkuaz. Sarı kağıt. Revnak görünmese de azıcık var.
Mezuniyet için güzel bir kalem arayışım var 5 bin tl kadar bütçem bulunuyor.Önerilere açığım;ama pelikan harici bişey istiyorum.
Platinum 3776 century veya Pilot heritage 92.
Benim önerilerim de şöyle:
- Pilot E95S
- Lamy 2000
Platinum 3776 da güzel aslında ama bendekinin ucu bir tık kötü. Yine de güzel kalem.