Yazım Gereçleriniz

Evet.

1 Beğeni

ilginize teşekkür ederim.

2 Beğeni

Çalışmaya devam. Bir yere varır mı bilmiyorum ama keyif alıyorum.

8 Beğeni

Üçüncü sayfa. Kalem Pilot E95S. Mürekkep de J. Herbin Gris Nuage.

7 Beğeni

Dördüncü sayfa. Kalem Pelikan M200, mürekkep Diamine Autumn Oak.

7 Beğeni

Cadısal dokunuşlar… :buyucu:

Bunlar da doğum günü hediyesiydi Çin’den geldi.

8 Beğeni

Jel kalem, dandik defter. Jel kalemin hiçbir numarası yok, iddia bayilerindeki tükenmez kalem kalitesinde.

5 Beğeni

Mürekkepler.

İlginç bir şekilde turuncu, yeşil ve mavi tonlarda bolca mürekkep olmasına karşın, kırmızı ve mor tonlarda birer mürekkep var. (Brilliant red’i kırmızıdan saymıyorum) Uzunca bir müddet mürekkep almamaya niyetliyim ama alırsam kırmızı veya mor alayım.

7 Beğeni

İyi geceler arkadaşlar elimde uzun zamandır kullanmadığım “Scrikss Vintage 33 Dolma Kalem” için kartuş almayı düşünüyorum. Aşağıdaki kartuş uyumlumudur.

1 Beğeni

İyi sabahlar, sizden aldığım yardım ile festivalden Lamy Safari Dolma Kalem Parlak Siyah 19-Ef satın aldım. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

1 Beğeni

Bu uyumludur ama standart kartuşların hepsi de uyar.

Rica ederim. Güzel günlerde güle güle kullanın.

1 Beğeni

Cumhuriyet’in 100. yılına özel üretilmiş.

2 Beğeni

Fırsat buldukça karalamaya devam. Sol üst Zebra-G flex uç + Diamine Soft Mint, sol alt Pelikan M200 + Diamine Autumn Oak, sağ üst Jinhao X850 + Diamine Meadow ve sağ alt da Nahvalur + KWZ Walk over Vistula.

5 Beğeni

çok teşekkür ederim.

1 Beğeni

Arkadaşlar bir konu hakkındada yardım almak istiyorum, kalemler için kılıf arıyorum uygun fiyata bütçem aralığım 100 - 250 TL arası t aliexpress.com sitesine baktım.
Amazon sitesinde bunu gördüm fiyatına göre iyi midir veya da sizlerin önerebileceği varsa memnun olurum teşekkürler.

1 Beğeni

Merhaba. Ben bu üründen aldım. Tam bir F/P ürünüdür. Ben memnunum. Sadece kenarlarda 1 cm daha aralıklar bıraksalarmış daha iyi olurmuş ama bu hali ile de iyi.

5 Beğeni

Full flex uçla yazmak eğlenceli ama bazı sıkıntılar var. Mesela yukarı hareketlerde direnç çok fazla, atlamalar olabiliyor. Ayrıca daldırma usulü olunca çok az mürekkep saklıyor, maks bir cümle yazılıyor ki onda da kalın yazarsan en fazla birkaç kelime yazılıyor. Yine de eğlenceli. EF uçtan 1.9 uca kadar farklı boyutlar sağlıyor.

3 Beğeni

Link gelir mi acaba :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Tabiki.

https://www.amazon.com.tr/Lanxivi-Rollerball-Geçirmez-Organizatör-Çantası/dp/B0C5SNLCJP?th=1

2 Beğeni

Teşekkürler :clap: (20 karakter)

2 Beğeni