Yazım Gereçleriniz

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

2 Beğeni

Rica ederim şimdiden güle güle kullanın.

1 Beğeni

Güncel mürekkepler.

7 Beğeni

Mermiler seksin, bu alemde teksin :sunglasses:

3 Beğeni

Efsaneyi hatırlamayalım mı? Nereden nereyeee. :sweat_smile:

3 Beğeni

“Gibi geliyor bana yoksa şüphen mi var” demiş ünlü şair Cartel. :joy:

2 Beğeni

Dolapta daha yer var ya :smiley: Bu daha başlangıç :sunglasses:

3 Beğeni

6 ve 8’i ilk defa yazdım, biraz daha pratiğe ihtiyacı var.

2 Beğeni

Private Reserve - Blue Suede. Çok güzel tonları var.

6 Beğeni

Nurullah Genç’in Söyle Bana Hindiba şiirinin ilk kısmı. Çok güzel bir şiirdir. Tamamı için şuraya bakabilirsiniz.

Biraz elim titredi yazarken, fark ediliyor dikkat edince. Bu düz el yazısı en kolayıma gelen olduğu için bazen kolaya kaçıp bunla yazıyorum. Ara ara diğer fontları da denemek lazım.

5 Beğeni

Elinize sağlık, çok güzel duruyor yazınız. Kalem bir Kaweco mu acaba? Eğer öyleyse alıştığım daha doğrusu bir türlü ısınamadığım görünüşünden farklı sanki.

1 Beğeni

Teşekkürler. Evet Kaweco Perkeo. Kaligrafi setini almıştım, bu da 1.1 uç. Sette 1.5 ve 1.9 uçlar var ek olarak.

1 Beğeni

Nice mutlu yaşların olsun. Yeni yaşında yeni kitaplar, kalemler, defterler, mürekkepler, boyalar ve sağlık ile sevdiklerin yanında olsun. :tada::confetti_ball:

3 Beğeni

Çok teşekkürler cadı hazretleri. Her şeyin başı sağlık, bu sene bunu bir kez daha çok derine işleyecek şekilde öğrendik. O yüzden hep birlikte, sağlıkla, nice senelere. :pray:

4 Beğeni

6 Beğeni

Tsuki-yo’nun gölgeleri, A Night in Jodhpur’un revnaklari beni benden alıyor :slight_smile:

5 Beğeni

Çizim için aldığım birkaç kalem.

11 Beğeni

Pilot Iroshizuku Ku-Jaku. İlki 1.9 uç, ikincisi 1.5 uç ve sonuncusu da F uç ile yazıldı. Yoğun kullanımda revnak var ama F uçta filan çok zor görünmesi.

7 Beğeni

Bir süredir yapmıyordum. Yine keyif aldım.

Not: Telefon tonları birebir göstermiyor maalesef.

6 Beğeni

Vay hocam, Kapadokya almışsın. Güle güle kullan, beğendin mi nasıl?

2 Beğeni