Yazım Gereçleriniz

Biraz fazla koyu geldi bana. Yeşilden çok siyaha çalıyor. Güzel revnak veriyor. Simli olmasına rağmen sim kısmını göremedim. İnternette çok daha güzel örnekleri vardı. Birkaç swatch daha yaparım muhtemelen ama simli olduğu için kaleme çekmem.

2 Beğeni

New pen day! Pelikan M805 Blue Dunes.

9 Beğeni

:rainbow:

4 Beğeni

Merhaba arkadaşlar 2 sorum olucak ;

1-) Elimde bulunan Scrikss Vintage 33 kalemin mürekkebini değiştirmek için açamıyorum, dönmüyor sıkışmış gibi bu konuda nasıl birşey yapabilirim?

2-) Lamy safari, dolma kalemi ve pistonu temizlemek için önerdiğiniz solüsyon veya gliserin varmı?

1 Beğeni

Merhabalar, tam olarak neresini açmaya çalışıyorsunuz acaba?

Bulaşık deterjanı+su en mantıklı solüsyon. Yok ben ücret ödeyeyim ekstra derseniz,

Piyasada şu üründen bulup kullanabilirsiniz :blush:

2 Beğeni

1- = Kalemin mürekkebini değiştirmek için kapağını açamıyorum .
2 - Yardımlarınız için teşekkür ederim, fiyatı çok iyimiş:D

1 Beğeni

Kalemi sıcak suya atıp bekledikten sonra açmayı denediniz mi?

1 Beğeni

Denemedim, sormadan yanlış birsey yapmak istemedim, sıcak suda bekletiyim.

2 Beğeni

New pen day! Kurtar beni bu bataktan @Pyrewrath

Pelikan M400 White Tortoiseshell

11 Beğeni

Kalem de o kadar güzel ki sen “beni kurtar” derken beni de batağa mı çekmeye çalışıyosun emin olamadım. :joy:

Fiyatına baktım da 11k mı bayıldın sen bu güzelliğe? :scream:

2 Beğeni

:face_with_hand_over_mouth:

Yok, o kadar değil tabii. Ama güzel para bayıldım. :slight_smile:

2 Beğeni

Su da çok güzeldir kesin. :smiley: Şubat’a bişeyler planlayalım da arana biraz mesafe koyalım kalemlerle, şart oldu. :wink:

3 Beğeni

Hazır planlanmışı var. Körlük etkinliğine katılın işte :grin:

1 Beğeni

Saramago denemedim hiç, katılmaya çalışıcam ona da ama İsmet’in kalemleri unutup dalacağı bir novella da bulmam lazım. :slight_smile:

3 Beğeni

Her şeyin bir ilki vardır :slight_smile:

1 Beğeni

Cradle gibi progressive fantasy bulup ona dalalım. :metal:

2 Beğeni

:innocent:

3 Beğeni

Sen araştırdıysan ve tamam diyorsan şubatta dalalım. :metal:

2 Beğeni

Pek araştırmamıştım, güzelmiş de ama SPFBO ikincisi Sufficiently Advanced Magic’i okuyalım, hem azcık daha kısa hem de daha iyi. Akşam konuyu açarım okeysen.

1 Beğeni

Ben okudum onu. :slight_smile: Konuyu daha fazla baltalamadan özelden devam edelim, buluruz illa ki. :slight_smile:

2 Beğeni