Biraz fazla koyu geldi bana. Yeşilden çok siyaha çalıyor. Güzel revnak veriyor. Simli olmasına rağmen sim kısmını göremedim. İnternette çok daha güzel örnekleri vardı. Birkaç swatch daha yaparım muhtemelen ama simli olduğu için kaleme çekmem.
Merhaba arkadaşlar 2 sorum olucak ;
1-) Elimde bulunan Scrikss Vintage 33 kalemin mürekkebini değiştirmek için açamıyorum, dönmüyor sıkışmış gibi bu konuda nasıl birşey yapabilirim?
2-) Lamy safari, dolma kalemi ve pistonu temizlemek için önerdiğiniz solüsyon veya gliserin varmı?
Merhabalar, tam olarak neresini açmaya çalışıyorsunuz acaba?
Bulaşık deterjanı+su en mantıklı solüsyon. Yok ben ücret ödeyeyim ekstra derseniz,
Piyasada şu üründen bulup kullanabilirsiniz
1- = Kalemin mürekkebini değiştirmek için kapağını açamıyorum .
2 - Yardımlarınız için teşekkür ederim, fiyatı çok iyimiş:D
Kalemi sıcak suya atıp bekledikten sonra açmayı denediniz mi?
Denemedim, sormadan yanlış birsey yapmak istemedim, sıcak suda bekletiyim.
Kalem de o kadar güzel ki sen “beni kurtar” derken beni de batağa mı çekmeye çalışıyosun emin olamadım.
Fiyatına baktım da 11k mı bayıldın sen bu güzelliğe?
Yok, o kadar değil tabii. Ama güzel para bayıldım.
Su da çok güzeldir kesin. Şubat’a bişeyler planlayalım da arana biraz mesafe koyalım kalemlerle, şart oldu.
Hazır planlanmışı var. Körlük etkinliğine katılın işte
Saramago denemedim hiç, katılmaya çalışıcam ona da ama İsmet’in kalemleri unutup dalacağı bir novella da bulmam lazım.
Her şeyin bir ilki vardır
Cradle gibi progressive fantasy bulup ona dalalım.
Sen araştırdıysan ve tamam diyorsan şubatta dalalım.
Pek araştırmamıştım, güzelmiş de ama SPFBO ikincisi Sufficiently Advanced Magic’i okuyalım, hem azcık daha kısa hem de daha iyi. Akşam konuyu açarım okeysen.
Ben okudum onu. Konuyu daha fazla baltalamadan özelden devam edelim, buluruz illa ki.