Yapı Kredi Yayınları Genel Kültür Dizisi adlı bir başlık açtım etrüskler ve dizideki diğer kitapları bu başlık altında konuşabiliriz ve yayınevine ortak mesajlar gönderebiliriz.
Katherine Mansfield - Katıksız Mutluluk
Edmond Rostand - Cyrano de Bergerac
Charles Dickens - David Copperfield (ciltli)
Bu kitaplar baskıları bittiği için ikinci el sahaf sitelerinde ciltlileri 350 TL’yi, ciltsizleri 250 TL’yi bulacak denli fahiş fiyatlara satılıyorlar. Diğer yandan, Oblomov’un ciltlisi bu aralar Amazon’dan 20 küsur TL idi.
Cem’in ciltli Seçilmiş Öyküler serisinden Çehov ve Gorki de sanıyorum birinci elde bitmiş. ikinci eli de görmeden almak pek insanın içine sinmiyor.
Sinema Kitabı - Alfa yayınları ne zaman yeniden baskı yapacak bir bilgisi olan var mı arkadaşlar bütün seriyi topladım ama Sinema Kitabı bir türlü basmadılar daha
Stephen King - Uykusuzluk.
Remzi Kitabevi’nden 25 sene önce basılan, artık sahaf karaborsasında 300 tl’ye satılan kitap. Altın Kitaplar telifini alıp bassa keşke.
Dickens hayranlığımın yeri çok ayrı olduğu için şu kitaptan mahrum kalmak istemiyorum artık, umarım basılır. Yürüyen Şato’yu okumaktan çok keyif almıştım ayrıca Hayao Miyazaki amcamız sayesinde harika bir anime de izledik. Herkese tavsiye ediyorum ama kimse bulamıyor bu kitabı. Basılsa belki daha çok duyulur ve okunur. Fantastik kitap sevenler de kaçırmaz bunu. Basılmayan kitapları malum sitelerde çok yüksek fiyatlarda görmek de bizi yıkıyor…