Kuyrukluyıldız Günleri’nin H.G.Wells kitaplığından çıkması iyi olmuş. Jupiter’in Mirası 3 ile birlikte 4ü de çıkarıp hızlıca bitirseler güzel olur.
Lal Kitaptan çıkan serinin 3. kitabı diye biliyorum. O kitap da tekrar mı basıldı acaba?
Geçtiğimiz günlerde 1. ve 2. cilt çıktı İthaki’den. Şimdi 3 çıkıyor, 4 kalıyor bir tek. Lal kitap ilk ciltten sonrasını basmadı. Dizinin gazıyla hakları alan İthaki hızlı şekilde basıyor.
Aklıma bir şey takıldı, Seksen Günde Dünya Gezisi kitabında bazı yayınevleri balon görseli kullanıyor kapakta ancak bu kitapta seyehat ederken balona binmiyorlar (İş Bankası baskısında binmiyorlardı) . Acaba şimdi telifi alınan Balonla Beş Hafta kitabının Seksen Günde Dünya Gezisi kitabıyla bir alakası var mı? Varsa balon görseli kullanan yayınevleri iki kitabı birleştirip basmış olabilirler mi?
Yitik Dünya -Tom Sweterlitsch müthiş bir bilim kurgu / korku romani. İthaki iyi görmüş.
Bilimkurgu-polisiye harmanını severim. Listeye aldım.
Kitap siradan bir cinayet gibi gözüken bir olayla ve bunu cözmeye calisan bir polisle acilis yapiyor, sonrasinda inanilmaz karanlik bir bilim kurgu - korku hikayesine dönüsüyor. Benim de cok sevdigim bir tür, horror sci-fi.
Kitabın konusunu okuyunca listeme ekleyip eklememekte kararsız kalmıştım. Ama korku işin içine girdiyse listeme de girdi kitap.