Devamı var o serinin.
Farseer okuduğu müddetçe gülmez. Seriyi genel olarak çok beğeniyorum, bayılıyorum, ama gelmese de olur. Biz bu davanın uğrunda tükendik.
Kitaplar 2. baskıya gitmeden gündeme alacaklarını sanmam. Mustafa Küpüşoğlu’nun konu hakkındaki tweeti gorumda paylaşılmıştı.
Seri basmak ne zamandır yazar külliyatı oldu. Birbirinden farklı 2-3 seri basarlarsa ona külliyat diyebiliriz.
Külliyat kelime anlamı bir yazarın veya belli konulardaki eserlerin bir araya getirilmesidir.
Sırada Liveship Traders var, onda Fitz yok.
Peki o seride acı çekmeyeceğimin sözünü verebilir misiniz…
Şu başlığa girdiğimde çıktığını görüp sevinmek istediğim 4 kitap(lar) var ancak inatla gelmiyor bu kitaplar.
- Fırtınalar Mevsimi
- Modern Klasiklerde herhangi bir Jules Verne eseri
- Üç Silahşörler Bragelonne Vikontu
- Modern Klasiklerde herhangi bir Leo Perutz eseri
Şu dördünden biri gelsin de sevineyim artık lütfen
İlginç bir esere benziyor, kapağına bakın al onu der gibi…
Cidden artık eyyyy İthaki bizim de sesimizi duyup Pynchon’ları, -mümkünse Gravity’s Rainbow- Blood Meridian’ı bassanız artık… Bir de Alfa’da Infinite Jest basım tarihini verse efsane olur.
Dünya Tarihinin En Önemli 1000 Olayı’nın kapağı çok üzücü. Uzun zamandır böyle çirkin kapak görmemiştim, tembellik.
Aslı da pek güzel sayilmaz. Hatta bana Runik’in kapağı daha şık geldi, virüs beyefendiyi saymazsak. O ucuza kacmış gibi.
Sherlock değil uzay yolu kitapları reklamı olmuş… Güzel baskılar geliyor.
Ben de beğendim. Sırf bu kitaplar çıkacak diye sepeti bekletiyorum, umarım fiyatı çok uçuk yapmazlar da beklediğime değer
“Son zamanlarda hayatımı tekrar tekrar gözden geçiriyorum. Her şeyi mahveden o belirleyici hatayı arasam da bulamıyorum. Fakat bir hata yaptığım kesin, zira eğer uzun ömrüm boyunca canımı dişime takmama rağmen hedefime ulaşamadıysam, gerçekleşmesinin olanaksızlığını kanıtlamış olurum. Bu durum da sonsuz bir umutsuzluğa sürükler beni…”
Çağdaşı olmadığınız ve tanıma şansınızın bulunmadığı bir yazarla nasıl ahbaplık edersiniz? Mümkün müdür bu? Mümkündür elbet, en çok da yakılmasını vasiyet ettiği eserleri arasında gezinirken duyarsınız sesini. Kafka’nın isteğine uymayıp yapıtlarını yayımlatan Max Brod sayesinde günümüze ulaşan bu öyküler, edebiyat âleminin en gizemli sorularından birini yanıtlamanıza olanak verir belki: “Sahi, bir sabah huzursuz düşlerinden uyanan Gregor Samsa neden dev bir böceğe dönüşmüştü?”