Yiğidi öldür hakkını yeme. İthaki bu kapak işini çok iyi yapıyor. Hamdi Akçay ve Ebrahel Lurci ikilisini hiç bırakmasınlar derim. Bence şu kapaklarla piyasada iyi bir yer kapacak gibi duruyor. Tebrik ediyorum kendilerini.
D&R bunu umursamıyor 2016 senesinin kitabını güncel etiket fiyatından sattı bana. internetten aldığıma pişman oldum. Hem kitap eskimiş hem 3 etiket değiştirmiş hem de güncel fiyattan satılıyor. Bir daha da tercih etmeyeceğim kendilerini. Müşteriye hakarettir. İşin arkasında kâr amacı var. Pek de umursamazlar bizleri.
Çok güzeller imrendim
İdefix’te aynı politikayı uyguluyor iki defa eski etiket fiyatlı kitabı yeni etiket fiyatı üzerinden sattı
Baktım 30 küsur mesaj var. İthaki yine bombalamış kesin dedim. Ama yanlış alarmmış. Tabii bilimkurgu için diyorum bunu.
Arkadaşlar fiyat konusundaki mesajlarınızı Kitap Fiyatlarındaki Aşırı Yükseliş konusuna yazabilirsiniz ve oradan devam edebilirsiniz. Benim gibileri heyecan basıyor.
Yeni çıkan kitaplar bölümünü biraz da yeni çıkmasını istediğim kitaplar gibi yorumladığım için, kitaplığımda duran ve okumam için iki devam kitabını beklediğim Kim Stanley Robinson’un Mars serisinin devamını sormak istiyorum. Yeşil Mars ve Mavi Mars neden basılmıyor? …
Bir sene önce falan Epsilon basacaktı bu seriyi duyurmuşlardı hatta ama homofobiklerden tepki alınca duyuruyu silmiş ve tekrar hiç haberini yapmamışlardı demek ki vazgeçmişler. Yabancı almış telifi basıyorlar sevindim yoksa yurtdışından getirtmekle uğraşacaktım.
Kitap/çizgi roman(?) hakkında bilgi verebilir misiniz? Merak ettim.
Nigel Rodgers kitabından bahsediliyor dimi ?
Hayır Umberto Eco’nun kitabından bahsediyorlar.
Heartstopper aslında bir webtoon (internette yayınlanan çizgi roman) serisiydi. Toplam 4 cilt olan fiziksel baskısına da kavuştu ve hatta yakında Netflix’te live-action dizisini göreceğiz. Daha çok genç yetişkinlere yönelik. İki erkeğin arkadaşlıktan aşka ilerleyen ilişkilerini anlatıyor.
Hali hazırda webtoon’dan da okumak mümkün ve korsan değil. Heartstopper | WEBTOON
Çok teşekkürler cevabınız için. Önce Mavi En Sıcak Renktir, şimdi bu. Tüm yayınevleri haziranı beklemiş galiba.
Farseer ile ilgili olumlu olumsuz gelişme var mı? Alfa’ya soran oldu mu? Fantastik sevenlerin yüzü ne zaman gülecek
Farseer çıkalı aylar olmamış mıydı ya Farklı Farseer’den mi bahsediyorsunuz acaba?