Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

15 Beğeni

Resim Dünyalar Savaşı kitabının içeriğiyle uyumlu. Acaba orijinal adı böyle mi yoksa farklı bir kitap mı?

1 Beğeni

Şu öykü olabilir.

3 Beğeni

Ben de merak etmiştim ama değil galiba. @anon60269775 arkadaşımız da orijinalinin linkini vermiş.

1 Beğeni

Yeni kitaplar, gelecek program, bu yaz*:

İthaki

Project Hail Mary - Andrew Weir
• Çelik Mağaralar - Isaac Asimov
• Güneşin Öldüğü Gün - Yan Lianke

Doğan Kitap

Absolutely on Music: Conversations with Seiji Ozawa - Haruki Murakami
• Ademden Önceki Yaşam - Margaret Atwood (yeni baskı)

*(Nazlı Berivan Ak’ın Gazete Oksijen’deki yazısından)

29 Beğeni

Oooo gelsin Robot Serisi.

13 Beğeni

Özdemir Asaf’ın Bütün Eserleri YKY Delta dizisinde
Özdemir Asaf’ın şiirlerinin toplandığı Çiçek Senfonisi ile Benden Sonra Mutluluk, etikalarının, öykülerinin ve otokopi-denemelerinin toplandığı Kırılmadık Bir Şey Kalmadı kitaplarından oluşan Bütün Eserleri 1336 sayfa.
Modern Türk şiirinin en özgün isimlerinden biri olan Özdemir Asaf, şiirlerinin özü ve sesiyle, düzyazıdaki kıvraklığıyla, dönemlerin ve akımların ötesinde bir yazar

Liste Fiyatı: 175,00 TL

https://www.kitapyurdu.com/kitap/butun-eserleri--ozdemir-asaf-delta/584437.html&publisher_id=117

9 Beğeni

image image image

5 Beğeni

Alfa

Opera Anlık Görüntü_2021-06-14_160002_www.alfakitap.com

Koridor yeniler.

25 Beğeni

https://www.babil.com/okult-cadilik-ve-buyu-resimli-tarih-kitabi-christopher-dell-yapi-kredi-yayinlari-kultur

Yeniden basılmış. :slight_smile:

17 Beğeni

Hocam özel hayatın tarihi çıktı mı yoksa çıkmasına daha var mı?

Benim bildiğim kapaklar 3-5 ay önce hazırlanmıştı ve duyurulmuştu. Ama kitaplar matbaaya gitti mi? Kitaplar basıldı da henüz satışa açılmadı mı bilmiyorum.

1 Beğeni

Don Kişot tam metin mi acaba?

Twiter, instagram üzerinden 2-3 kez sordum ama cevap alamadım. 10-15 dakika önce yine sordum.

1 Beğeni

Nihayet bastılar. Yanlız açıklama doğru girildi ise bu sefer ciltsiz basmışlar.

Sahaf fiyatları bu şekilde.

9 Beğeni

Bu kötü olmuş üstelik eski ciltli basımın etiket fiyatı 78.70 TL iken :frowning:

1 Beğeni

Kendi sitesinde de “Karton Kapak” olarak belirtilmiş.

image

5 Beğeni

@Ozgur karton kapak gelmiş ama gelmiş.

Ciltli olsa iyi olurdu ama amaç okumak o yüzden takılmıyorum. Ciltli baskılar bu piyasada çok denk gelemeyeceğimiz şeyler artık gibi geliyor bana. Özellikle YKY genelde ciltlileri ciltsize çevirdi. Bu sebeple ciltli sahaf fiyatlarında da bir değişim olmayacaktır.

7 Beğeni

Sefiller gibi olması ihtimali büyük.

Bedenin Tarihi’nin künye bilgilerini eski basımlarla karşılaştırınca boyutları 17x25’ten 14x21’e inmiş ve sayfa sayıları yaklaşık 200er sayfa artmış. Başka bir ekleme yoksa boyut küçülmesinin etkisinin bu kadar farketmesi şaşırttı açıkçası. :thinking:

1 Beğeni