Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

https://www.instagram.com/p/CQTtbyknqr3/?utm_medium=copy_link

3 Beğeni
10 Beğeni

Kapak olayını sordum.

12 Beğeni

Teşekkürler, sevindim bu habere. :tada::tada:

1 Beğeni

Daha önce başlıkta ince kapaklı, kutulu baskıyı paylaşmıştım.Martı ciltli kutulu baskıyı da çıkartmış.

İçerik,
1- Gölge ve Kemik – Sert kapak
2- Kuşatma ve Fırtına – Sert kapak
3- Çöküş ve Yükseliş – Sert kapak
4- Sahte Krallık – Sert kapak
5- Kargalar Meclisi - Sert kapak
6- Özel Grisha tasarımlı defter ( hediye)
7- Özel Grisha tasarımlı bez çanta( hediye)
8- Grisha evreni posteri( hediye)

2 Beğeni

Kutuyu tek satmamaları hoş olmadı. Kitapları önceden alanlar çoğu yayınevi tarafından bu şekilde pişman ediliyor.

Yani ilk basılan kitapları tekrar basmayacaklar sadece karton kapak olarak basılacak . Ne kadar doğru bilmiyorum ama 2. cildin imla hatalı olmasına çok takildim umarım ona bir çare bulurlar.

BKM Eco’nun kitaplarını yani ciltli olan Ortaçağ Serisini bu fiyattan satıyordu 108 fiyatı yuksek bulup almamıştım. Şimdi biraz pişman oldum gibi bir daha o fiyata ciltli kitap bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Benim bildiğim Ortaçağ Serisini almak isteyen az da olsa kemik bir kitle var bı aralar Alfa Yayınları 117 lira bandında tuttu fiyatları sonra 130 liraya çıktı sonra tekrar zam yaptı. Şöyle bir uygulama yapılsa bütün seriyi toplayıp tek tek satana kadar kampanyaya sokup uygun fiyattan satılsa bir çok kişi alır. Tamam kağıt pahalı çalışan SSK giderler eyvaAllahta birazda okuyucuyu düşünün ve zalımın oğulları. Son kitap Antik Roma’nın kitap tasarımı Romalılara hakaret içeriyor Üstad Eco’yu geçtim :man_facepalming:t2:

2 Beğeni

Yara izi kralı bu seriye dahil değil mi, neden bu setin içinde yok,ben mi yanlış biliyorum ?

Dediğim gibi Antik Yunan’a da zam gelmiş.

Diğer kitapları da 200 olacak. Şu an Antik yunan dahil en uygun Eco kitapları baktığım kadarıyla idefixte satılıyor. Herpsini 113TL’ye sabitlemişler Bu aralar almayı düşnen varsa 10 Tl kupon kullanıp idefixten 100 TL’ye alabilir.

6 Beğeni

David Eagleman’ın yeni kitabı çıkmış. Incognito ve Beyin harika kitaplardı. Ve… isimli öykü kitabı da çok keyifliydi.

9 Beğeni

Üç silahşörlerin alfa baskısında iş bankasının baskısına göre ne fark var. Alfadaki resimli baskı gibi bir şey mi?

Alfa Üç Silahşörler serisinin 5 kitabını da basıyor, İş Kültür ilk kitabı bastı gerisini basar mı, ne zaman basar belli değil. Ayrıca Alfa’da illüstrasyonlar da mevcut. Henüz ilk 2 kitabı çıktı yaz sonuna kadar 3 ve 4. kitaplarının basılması bekleniyor.

2 Beğeni

11 Beğeni

Bu durumda Conrad iletişim çevirileri Alfa’ya geçiyor

Keşke aynısı Edgar Allan Poe için de olsa. Alfa harika bir baskıyla piyasaya sürebilirdi, hatasız metni de yazım hatalarıyla bozamazlar herhalde değil mi?

:slight_smile:

O konularda ve kapak konularında Alfa’ya güvensizliğim var. Bozarlarsa şaşırmam. :slight_smile:

1 Beğeni

Edgar Allan Poe Alfa Yayınları’nda olmasını isterdim. Alfa bassaydı Alfa’dan alacaktım. Basmalarını beklerdim.

Alfa basmayacağına göre İletişim Yayınevi’nden alacağım.

Bizim Sherlocklar bugün de yalan oldu.

Yayın yönetmeni Twitter da 23- 24 dememiş miydi? Galiba… :slight_smile: