Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Kartonlar stoklara girdi. Ciltliler içinde 23 - 24 Haziran’da sevineceğiz gibiydi herhalde cümle ama bir kontrol ederim şimdi ama neresiydi bulmam lazım 2 - 3 dakikaya bulurum herhalde :smiley:

Ekleme: Buldum.

Ne ciltli ne ciltsiz stoklara girdi :frowning:

1 Beğeni

Arkadaşlar bugün Sultanahmet tarafındaydım, fırsatten istifade ederek Alfa Yayın Grubu’nun merkezine de uğradım. İçeri bir girdim ve koca bina 4 kat derya deniz kitap… :heart_eyes: Aynı zamanda dağıtımcılık da yaptıkları için farklı yayınevlerinin kitapları da vardı ki bunu bilmiyordum. İçerde 2 saate yakın zaman geçirmişim, baya kitap inceledim. Aynı zamanda Alfa Yayın grubu genel yayın yönetmeni Mustafa bey ile de tanıştık, iki kelam sohbet ettik.

Karton Sherlock Holmes’ları da gördüm, nefis baskı olmuş. Kitaplar mağazada satıştaydı. Puntolar da tam istediğim gibi ne büyük ne küçük. Kitapların boyutu Farseer’ler gibi. Set 2 kitap öyküler, 1 kitap romanlardan oluşuyor. Öykülerin çevirmeni Orhan Düz, romanların çevirmeni ise Tülin Çevik’ti yanlış hatırlamıyorsam. Fotoğraf çekmeyi akıl edemedim, kusura bakmayın.

Mustafa bey’e en kısa sürede Üç Silahşörler ciltlilerin devamını ve özellikle Pardayan’ları beklediğimi de tekrar hatırlattım. Kendisi de benim gibi Pardayanlar’ı eski Baskan Yayınları’ndan okumuş, bu da güzel anekdot oldu.

27 Beğeni

Keşke kendi mağazaları dışında satışa ne zaman açılacakmış sorsaydınız ya :neutral_face: Birde fiyatı ne kadardı acaba biliyor musunuz?

Ben ciltlilerini gözüme kestirdiğim için sormadım açıkçası ama yarın sizin için arayıp öğrenirim onu da.

Ayrıca mağazada max %35 indirim yapıyorlar. Otostopçunun Galaksi Rehberi ciltli kitap için %50 indirim olur mu, internette o oranları görmüştüm diye sordum. O indirim oranı bizde değildir, bizde mümkün değil anca %35 indirim olur, siz farklı sitelerden görmüşsünüzdür dediler.

1 Beğeni

Ben de ciltli düşünüyorum ama sadece ciltsizlerin fiyatına göre iyi kötü tahmin yürütürdük diye sormuştum, yoksa önemli değil :slight_smile:

Her kitapta mı %35 indirim yapıyorlar? Bir de normal kitapçı gibi herkes alışveriş yapabiliyor mu?

İlgilisine büyük haber.

10 Beğeni

Bu gerçekten çok büyük bir haber, kitaplığımda Tashcen’e ait 2 kitap var, baskı kaliteleri ve içerikleri gerçekten çok güzel, lakin fiyatlar dolar üzerinden olduğu için pek alamıyorum.Eğer Taschen kitaplarını Türkçe şekilde basarlarsa gerçekten büyük iş başarmış olurlar, merakla bekliyorum.Bilgi için teşekkürler.:slightly_smiling_face:

Baskı kalitesinin aynen aktarılması temennisiyle…

3 Beğeni

88 sayfa kitaba 60 tl etiket koyarak Pegasus artık iyice işin “suyunu” çıkartmış.

18 Beğeni

Seri devamı ya millet almak zorunda. Rezalet.

1 Beğeni

Pegasus’la arama mesafe koyduğumdan beri baş ağrılarım azaldı. :joy::joy::joy:

2 Beğeni

Şaka zannettim ama değilmiş. Sağolsunlar böyle yapa yapa insanları bazı şeyleri düşünmeye ve sorgulatmaya yöneltecekler umarım. Hele bir de Yordam’ın China Mieville gibi bir yazarın 400 sayfalık kitabına 30 Lira etiket fiyatı koyduğunu görürlerse. Bunlar zorunluluk değil aksine bilinçli tercihler.

Servet, sermaye birikimi vs. konularına bile atlayabilir insanlar bu örnek üzerinden. Zamanında iktidar, güç, sermaye, toplumsal sınıflar vs konularına kafayı takıp uykusuz kalmama böyle basit bir örnek sebep olmuştu :slight_smile:

7 Beğeni

Çok ciddi söylüyorum küfür etseler bu kadar alınmaz insan.

5 Beğeni

Baktığım kadarıyla bu kitap yurdışında normal kitap formatında basılmamış bile :grinning_face_with_smiling_eyes: 2019’da Aurora’nın Dönüşü (Aurora Rising) kitabını Pre-Order yapanlara bizdeki ön okuma kitaplarında gördüğümüz tırt bir formatta hediye edildiği yazıyor.

Memento is not available to buy at this time and was only available through Knopf as a preorder incentive with Aurora Rising as mentioned.

This is the exclusive preorder swag for Aurora Rising, limited to the USA.

Penguin, HarperCollins, Orbit, Gollancz, Knopf sözüm size… Olm gelin Türkiye’deki yayıncılığa bakın da biraz iş öğrenin. Ne iş bilmez yayınevleriymişsiniz. Bu kafayla batar, kapatırsınız dükkanı yakında.

17 Beğeni

China Mieville demişken :sweat_smile:. Bende China Mieville’nin Perdido Sokağı İstasyonu serisi var. Seriyi okurken ne beklemeliyim.

@Leingrad Yarın öbür gün yanlışlıkla 500 sayfalık bir şey bassalar ve o serinin son kitabı olsa isteyecekleri fiyat tedirgin etti beni. Türk kitap severlerin korku edebiyatı okumasına ihtiyaç yok zaten yayınevleri fiyat üzerinden o duyguyu veriyor.

4 Beğeni

Evlere şenlik. Bizim ticaretevlerinden öğrenecek çok şeyleri var. :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Perdido Sokağı İstasyonu serisini okumadığım için yorum yapamayacağım. @mit 'in düzeltileri sonrasında yapılan 2. baskıları bekliyorum okumak için.

Hatta pazartesi günü Elçilik Kenti kitabını okumaya başlayacağız etkinlik olarak. Uygunsanız siz de buyrun birlikte okuyalım. :slight_smile:

Perdido Sokağı için de Goodreads’de olumlu yorumlar mevcut.

2 Beğeni