Ne yazdıysanız artık yayınevleri ile ilgili olarak yayınevi yetkilileri hesap değiştirip değiştirip geliyorlar.
Vallahi sormayın ya. Aynı şeyleri yazan ikinci kişi. Bir de zerre alakası olmayan yerlerden çıkartıp yazmaya da utanmıyorlar.
Buz ve Ateşin Şarkısı Destanı’na girmek değil çıkmak istiyorum artık. Bıktırdı şu suyunun suyu mevzusu…
Her zaman ki gibi biraz geç dalıyorum konuya. Ben bu kitabı 20-25 tlye almayı düşünüyorum. Maksimum 2 yıl sonra alırım dediğim fiyata.
Yukarıya bakmaya üşendim arkadaşın dediği sürümden kazanmak diye bir durum bu ekonomi de mümkün değil.
Yüksek fiyat ve yüksek iskontoya herkes alıştı maalesef. Kitap uygun fiyatlı oldu mu kalite değil algısı oluştu. Bekleyin zamanı gelince çok ucuza okursunuz.
Not: dediğim kitap George R. R. Martin.
Bu kitabın çıkmasında forumun da etkili olduğunu düşünüyorum. Çok konuşuldu, çok istendi, anketlerde yüksek oy aldı.
Yok aslında bu kitabın çoktan çıkması gerekirdi, çok eski bir plandı, ancak çıkarmışlar.
https://www.sapiensyayinlari.com/tabuttaki-civi
Reklam gibi olacağından dolayı burada paylaşıp paylaşmama konusunda kararsız kalmıştım, ancak forumdakilerin de beğenebileceğini düşündüğüm için kendi kitabımın çıkış haberini paylaşmak istedim
Olayın başında İthaki varsa 10 günde de tamamlanabilir 3 yılda da, tamamen rastgele yayın politikaları olduğu için bekliyoruz öyle ellerimiz açık
Haber için çok teşekkürler. Uzun süredir bekliyordum. Umarım Kış Uykusu ve Ahlat Ağacı’da eklenir.
İş Bankası Kültür Yayınları yeni kitap.
Serinin diğer kitaplarına göre pahalı olmuş.
Evet, ne yazık ki öyle.
Bir öğrenemediniz kitaplara pahalı dememeyi, yayınevlerinin dostumuz olmadığını…
Tek dostumuz İş Bankası’ydı onu da kaybetmeye başlıyoruz.
Günaydın, Michael Connelly’nin Harry Bosch serisi Türkçe’ye çevrildi mi?