Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Genel olarak çıkarttıkları kitaplar bana da pahalı geliyor ama o fiyattan koyduklarına göre muhtemelen bayağı kalitelidir.

1 Beğeni

Her şey gibi ülkemizde kitaplar da pahalı. Ama bu ciltlilerin fiyatı bu pahalılık içerisinde bile normal değil o yüzden nasıl bir baskı diye merak ettim.

3 Beğeni

Hiç sorma :neutral_face:

Kuşe kağıda mı basıyorlar ne yapıyorlar hiç bilmiyorum ama birkaç kitaplarına denk gelmiştim, bu nasıl fiyattır diye şaşırmışlığım var :smiley:

2 Beğeni

Abi görseldeki 3 kitap da değişik yayın evlerinde kaliteli olarak basıldı. Bu fiyatlara almanın -her ne kadar ciltli de olsa- mantıklı olmadığını düşünüyorum.

3 Beğeni

Google Amca’ya falan baktım ama ne olumlu ne olumsuz bir şey göremedim. Ekşi sözlükte de olumsuz bir girdiye rastlamadım. Kitapyurdunda çok kitap yorumu olduğu için bir bakayım dedim ama Kültür A.Ş kitaplarını satmıyorlar sanırım, bulamadım.

2 Beğeni

Schopenhauer monografisi basacakmış fol kitap.

3 Beğeni

6 Beğeni

İlk kitap ciltsiz 2. kitap ciltli mi şimdi?

1 Beğeni

Ben seriyi takip etmiyorum yalan olmasın. Burada ciltli yazıyor ama bilemiyorum.

2 Beğeni

İlk kitabı da ciltiydi,Kül Prensesi.

2 Beğeni

STEPHEN LEACOCK - Nonsense Novels - Saçma Sapan Öyküler

Yazarın Türkçe baskısı olan ilk kitabı sanırım. Hicivli öyküler içeren bir kitap.

EDWAR LUCAS WHITE - The Unwilling Vestal - Zoraki Rahibe

Yazarın daha önce Lukundoo adlı kitabı basılmıştı.

2 Beğeni

Bekleyenler vardı.

Sonradan ekleme: Fiyatlar

Robin Hobb Seti - (Ciltli Kutulu 3 Kitap Takım) Ciltli etiket fiyatı 168,00 TL

36 Beğeni

Uzun zamandır hem de :hugs:

7 Beğeni

Şükür. Alabilirim sonunda👀

3 Beğeni

Farseer ciltli set, Dune ciltli set ile birlikte cüzdanım için bir hayli tuzlu olacak… :roll_eyes:

2 Beğeni

Alfa’nın sitesi neden hep hata veriyor? Aylardır aynı sorun var. :slight_smile:

2 Beğeni

Arada bir sorun oluyor ama bence tarayıcı geçmişini - çerezleri temizleyip öyle giriş yapmayı deneyin.

@Who_Sametto Dune ciltli için her gece yatarken ertesi gün almaya karar verip, uyanınca vazgeçiyorum. :slight_smile:

5 Beğeni

İtalyan polisiyesinin dev ismi ilk kitabıyla geliyor

13 Beğeni

Fiyatları tahmin ettiğimden çok daha uygun olmuş. :+1:
Ciltsiz 125TL, ciltli 168TL etiket fiyatları. Alfa’nın kendi sitesinde %35 indirim ile 110TL’den alınabilir satışa açılınca. 1964 sayfalık 3 adet ciltli kitap kutusuyla birlikte bu paraya, sonra İthaki 650TL fiyat etiketi koyunca piyasaya göre çok sayılmaz diyen bazı arkadaşlar. :slight_smile:

19 Beğeni

Fiyatlar beklediğimden düşük olmuş açıkcası :slight_smile:

2 Beğeni