Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Fiyatlar gayet uygun. Demek ki isteyince oluyormuş. Dolar da inmeye devam ediyor. Yayınevlerinin samimiyetini göreceğiz.

11 Beğeni

“Efenim, maliyetlerimiz artüyür. Asgari ücret olmüş 3000. İndirim yapamayacag biz.” der tüm yayınevleri…

2 Beğeni

Ciltli ve kutulu 117. Birileri ders alır mı bundan? Sanmam.

16 Beğeni

2000 sayfa 3 kitaplık ciltli kutulu set için fiyatı baya iyiymiş. Alfanın sitede %35 ile 109’a satılacak demek ki fakat siteye hala eklenmemiş. Sitesi de problemli şu saatlerde.

5 Beğeni

Ciltli kutulu Robin hobb seti şu an kidegada 109 lira kidega indirim kodu varmı acaba hemen değerlendirsek

1 Beğeni

KdG2107 10tl indirim kodu.

3 Beğeni

Robin Hobb seti Kidega’dan

KdG2107 10 TL sepet kodu + enpara 25 TL geri iade ile 74 TL’ye alınabilir.

Sonradan Ekleme: Enpara iade yararlanacak olan arkadaşlar. 100 TL altına düşmemeniz lazım.

5 Beğeni

Bende enpara yok ama KdG2107 koduyla bir adet oğlana test kitabı birleştirerek 100tlye geldi siparişi verdim uzun süredir çıkmasını bekliyordum ciltli olarak sabredemedim her türlü piyasaya bakıldığında harika fiyat zaten

2 Beğeni

Bunu yazmaya gelmiştim tam.

5 Beğeni

Tam yanına bir kırmızı kedi klasiği ekleyip kod + enpara ikilisi ile alıyordum, ödeme ekranında fantastik okumaya ara verdiğim aklıma geldi.

Vazgeçtim almaktan. :slight_smile:

3 Beğeni

Şu aralar hayatım o kadar sıkıcı ki sadece fantastik paklıyor beni xd

3 Beğeni

Bu seri o kadar fantastik öge içermiyor aslında. Hele suikast filan yok denecek kadar az. Saray entrikaları ve dram seviyorsan hoşuna gidebilir (Umarım konuyu yanlış hatırlamıyorumdur, çok uzun yıllar geçti üstünden).

3 Beğeni

Daha dün gece Farseer karton kapaklı set, Kitapsepeti’nde 75 TL’ydi alsam mı diye düşünürken bugün ciltlilerini 100 TL’ye alabilmemiz harika. :star_struck: Yayınevleri ibret alsın mümkünse, zira 600-700 sayfalık kitaplara neredeyse bu set kadar etiket fiyatı biçiyorlar.

2 Beğeni

Bilimkurgu okuyor musunuz?

1 Beğeni

BK okuyorum, hatta okumaya devam ettiğim bir PKD kitabı da var. Okuduğum fantastik kitaplar biraz birbirine benzer olmaya başladı gibi geldi. Belki Zaman Çarkı etkisidir bilmiyorum.

Okumam demiyorum yanlış anlaşılmasın, bir süreliğine mola diyelim. :slight_smile: Özellikle bu sene genç (yazın yaşamı anlamında) Türk yazarlara ağırlık vermeye çalışıyorum.

5 Beğeni

Uzun süredir fantastik okumamıştım. Ciltli kitap sevdalısı olmasam da hem kapak tasarımının “Beni al!” diye haykırması hem de 100 TL gibi cezbedici fiyatı aldırdı.

4 Beğeni

Hyperion’un etiket fiyatı 80 lira 568 sayfa. Üç tane alırsanız 1704 sayfa ciltsiz 240 liraya geliyor. Farseer ciltli setin etiket fiyatı 168 lira 1964 sayfa. Hyperion’un telif ücreti daha fazladır veya Farseer hazır çeviriyle basıldı falan derdim ama biri ciltli biri ciltsiz olunca bu farkların dengelenmesi lazım bence.

8 Beğeni

Hyperion’un ikinci kitabı için çok bekler miyiz? Pegasus nasıldır bu konuda?

1 Beğeni

Hiç belli olmuyor. Çıktı çıkacak diye uzun süredir Witcher kitabı bekleyenler var.

2 Beğeni

Eksiksiz çevirisiyle yakında çıkıyomuş.

20 Beğeni