Çok kaliteli kitaplar var seride cidden, bende de 30 civarı kitap var bu seriden.
Hocam en sevdiğiniz kitapları yazabilir misiniz zahmet olmazsa? Bu seri benim de ilgimi çekiyor. Her sipariş de 4-5 tane almayı planlıyorum.
Bende serinin tüm kitapları mevcut. Çoğunu okudum. Seriyi güncelleyecek olmaları beni üzdü açıkçası.
Flannery O’Connor kitaplarını ekleyebilirsiniz hocam. Anna Kavan da aynı şekilde.
Çirkinliğin Tarihi ve Güzelliğin Tarihi kitapları yeniden mi basıldı? Şuanda BKM, Kidega, Kitapsepeti ve Kitap365 sitelerinde satışta görünüyor. Idefix ve D&R’d yok.
Ayn Rand əsərləri hakkında bir gelişme var mı? yanılmıyorsam epsilon veya Pegasus bu yıl içinde basacaklarını söylemişlerdi.
Pegasus’un keyfi yeterse basacak. Üç yıl oldu herhalde. Yetiş yaa Alfa!
Eee Mars üçlemesinin durumunu bir kere daha sorma zamanı geldi. Eyyyy İthaki yetkilileri, neden sizlerden bir ses çıkmıyor, Sevgili Rıhtım Ahalisi, benden başka merak eden yok mu Yeşil Mars’ın ve Mavi Mars’ın ne zaman çıkacağını. Saygılarımla.
Hocam ben her hafta aklıma geldikçe yazıyorum ama cevap alamadım şu ana kadar. Umarım sıradaki kitaptır da ondan cevap vermiyorlardır. Bir bu seri bir de Phelebas unutuldu gitti.
2 sene olmuş ilk kitap çıkalı. Uzun Dünya ile Enginlik Serisi beraber yarım kalan seriler arasına girecek bu gidişle. İlerde filmi çıkarsa belki basarlar.
Centilmen piç serisi 4.kitaptan bir haber, duyum alan var mı acaba?
Yurt dışında çıktı mı o kitap?
Pegasus’tan böle bir kitap çıkmış. Keşke yarım serileri basıp tamamlasalar.
Bu tarz durumlardan ben de hoşlanmıyorum. Seri - dizi toplarken çok sevmesek bile dizi içerisinde olan bazı kitapları dizinin bütünlüğünü bozmamak için satın alıyoruz ama bir noktada yayınevi kalkıp bu bütünlüğü bir şekilde bozuyor.
Sayın yayınevleri ya kısa tutun bu dizileri başladığınız gibi bitirin ya da değişiklik yapacaksanız, sizin için elzemse o noktada bitirin ve örneğin “hakiki” / “öz” modern klasikler diye yeni bir dizi olarak başlayın.
Çıkmadı, anladığım kadarıyla resmi bir çıkış tarihi de yok. Ağustos-Ekim 2021 aralığında bekleniyor.
İlk 19 gün alacağım hiçbir şey çıkmamış. Son kalan günlerde de çıkmazsa bu ay pas geçeceğim gibi görünüyor. Sanırım herkes tatile kaçtı. Zaten yaz ayları biraz durgun olur.
İnş. yurt dışıyla aynı anda çıkarmayı becerebilirler.
@smartestidiot akıyor akıyor maşallah.
Sanmam. Andy Weir’in yeni kitabını bile yurtdışıyla aynı anda çıkaramadılar.
Destanlar Çağı ve Kara Prizma’nın 3. kitabı, Gideon the Ninth, The Poppy War, Malazan vs.
Çıkarmaları gereken o kadar çok kitap var ki, beklenti sıfır değil eksi seviyede tutuyorum kendi adıma. Beklentiye girince sonuç hüsran oluyor.