Evet, tavsiye ederim. Umuyorum ki pişman olmazsınız
Sitesine baktım da şu an karton kapağı yok şu anlık. Benim bütün seri karton kapak, bana ciltli mi aldıracaklar zorla ki benim takıntım var karton kapak ve ciltli kapak uyumuna, bana serimi komple değiştirtmesinler valla çıngar çıkartırım.
Biraz sabrederseniz bence kesinlikle karton kapak çıkarırlar.
Önce ciltliyi satıp sonra kartona geçiceklerdir.
Vay be! Sonunda…
Conan cilt 2’yi bastılar.
İthaki de her devam kitabı çıktıkça ruh halim şu şekilde.
Conan 2 geliyor. Gözünüz aydın.
@alper Ben neden hiçbir şey hissetmiyorum ya? Heyecan duyacağım bir haber kalmamış sanırım.
Bence genel olarak “vaziyet-i umumi” Can Yücel’in şiirinde anlattığı gibi olduğu için ülke insanı olarak pek bir şeyler için coşku duyasımız gelmiyor.
Şiir biraz argo eklesem mi eklemesem mi? Yazdım - sildim - yazdım… En iyisi Can babanın sesinden dinleyelim.
Bence erken sevinmeyin ithakinin bandrol alması basmış yada basacak olduğu anlamına gelmiyor ne yazık ki
Neyse ki midem sağlamdır.
İthaki’den Conan-2 ve Alfa’dan Demir Maskeli Adam. Çok iyi iki haber.
Kılıç şakırtıları gelmeye başladı.
Acaba ne oldu, İthaki’nin yönetim kadrosu falan mı değişti? 1 yıl daha beklemiyordum…
Malazan? 20 karakter
Hiç heyecanlanmıyorum maalesef. Malazan tamamlanana kadar benim saçlarım tamamen beyazlar.
O zaman aslında hepimizi sevindirecek haber kitap fiyatlarının bir an önce düşerek, kitap satın alma hızımızın artması. Çünkü eskiden ayda 10 ya da 20 kitap alırken son 3 ayda 10 tane kitap almışım
Bu Conan kaç cilt olacak ? Goodreads’den baktım ama anlayamadım. Bir de bu Ren kitabın bastıkları ile aynı mı ?