Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

“Gramofon Avrat” Sabahattin Ali’nin “Kağnı” isimli kitabında olan öykülerden birisi. Bu baskıda hangi öyküler var tanıtım sayfasında yazmamışlar ama galiba İthaki Sabahattin Ali öykülerinden aşk ve ölüm temalı öykülerini bir araya getirerek bir derleme yayınlamış.

Bu karton kapak olanıymış, 65 fiyat etiketi ile gelmiş. Bakalım ciltlisi ne zaman düşecek.

2 Beğeni

4 lahmacun 1 ayran parası. :slight_smile:

4 Beğeni

85-90’a gelir oda tahmini olarak.

Ciltlide de alaçatı tarifesi gelmesin üstat bize ithaki den :joy:

3 Beğeni

Conan Clilt 2 bile geldi bizim bandrolü alınan drizztler gelmedi. Valla atıcam şimdi kendimi koltuktan…

12 Beğeni

O serinin kaderi öyle. Bu kadar seveni olup bu kadar üvey evlat muamelesi gören başka seri var mı acaba?

1 Beğeni

Monte Kristo, Üç Silahşor ve siyah lale kitabını okuyunca Demir Maskeli Adam’ı da alayım dedimdi geçenlerde ama Alfa’da yok. Yakında mı çıkaracak? Haber nerede acaba? :blush:

Bayramdan sonra kalan iki kitabı da basacağız demişlerdi. Bunun haricinde eğer okumadıysanız Yirmi Yıl Sonra ve Bragelonne Vikontunu okuyabilirsiniz. :slight_smile:

Evet onları da alacağım sanırım. Twitter paylaşımlarını silmişler herhalde, bulamadım.

@murgul hocam, @ali1234512 dostumuz Drizzt serisi için demiş benim anladığım :grinning_face_with_smiling_eyes:

Yalnız şu elimdeki Conan’ı gittikçe geriye atıyorum okumada ben :joy: bir ara sırası gelir illa ki.

3 Beğeni

Yalnız @ali1234512 arkadaşımız Drizzt serisi için yapmış bu yorumu. Sanırım yanlış anlaşılma olmuş.

Edit: Aynı şeyi @Vordue de yazmış, tekrara düşmüş oldum :slight_smile:

4 Beğeni

@Vordue @Blackheart Pardon, İzmir sıcağında 2 saat sokakta kalınca beynim haşlandı sanırım :smiley: :smiley: Yanlış anlamışım, Conan için yazılmış sandım. :rofl: :rofl: :rofl: Uyardığınız için teşekkürler arkadaşlar.

3 Beğeni

Bu arada ben Unutulmuş Diyarlar/Ejderha Mızrağı serilerinin çok seveni de olduğunu düşünmüyorum. En basitinden Raistlin Tarihçeleri serisi basılalı 9 ay oldu daha ilk baskıyı bile bitiremedi. Şafağa geçit basılalı 8 ay oldu ilk baskıyı bitiremedi. “Satın aldığınız yeni kitaplar” başlığını her gün takip eden birisi olarak bu kitapları alan maksimum 10-15 kişi görmüşümdür.

Bu forumda çok takıldığımız için fantastik edebiyatın belli başlı eserleri -lotr,soiaf ve harry potter gibi- hariç çok azınlık bir kitleye hitap ettiğini farketmiyoruz.
Keza bu eserler satsa Ithaki kosa kosa hepsini basacagini hepimiz biliyoruz.

8 Beğeni

BKM 24.90 kitaplar için REN yeni bir kitap daha basmış. :slight_smile:

17 Beğeni

Demir Maskeli Adam’ın badrolu alınmış, birkaç haftaya satışa çıkar.

1 Beğeni

Dört gözle 4, 5, ve 6. cildi bekliyorum hala ses seda yok :sob:

1 Beğeni

malazan u niran elçi çevirdi diye biliyorum hatta ilk 4 cilt biiti diye biliyorum

Malazan hakları eski yayınevindeyken öyleydi (Beyaz Balina mıydı?). İthaki Karamancı ile çalışıyor(muş) Malazan çevirisinde.

O seri az sattığı için basılmıyorsa Malazan’ı Kara Prizmayı falan boşa çevirip basıyorlar o zaman. Şu serinin en ölü hali onlardan fazla satar. Bir saydığın seriler kadar olmasada onlarını çıkardığın zaman sokakta kitap okuyan birisine sorar isen sayacağı ilk 5 fantastik eserin içinde Unutulmuş Diyarlar ile Ejderha Mızrağı vardır. Serilerin bu hale düşmesinin başta gelen sebeplerinden biri İthakin’in yaptığı sarsak yayın programı bence.