Bu yıl bitmeden seri tamamlanıyor
Zaman Çarkı’ndan mı söz ediyorsunuz? Bu yıl tamamlanacaksa ben de seriyi almaya başlayabilirim o halde.
Güzel haber. Yalnız umarım gerçekten elden geçmiştir bu sefer. Neredeyse 10 yıldır almak için bekliyorum.
Karton kapakların devam edeceğini bilsem ciltlilere 600 TL bayılmazdım… Kaç kere sorduk, cevap dahi vermedi çok sevgili İthaki.
Çok bir fark yok gibi eğer 600 lira verdiyseniz.Çünkü kitaplar ortalama 40 desek ki bunlar nispeten kısa kitaplar,bunlardan sonra gelecek olan Gölge Yükseliyor ve Göğün Ateşleri bin sayfaya yakın. 15X40 600 liraya geliyor.
O da doğru aslında, hepsini %50 indirimden dahi alsam 500 küsür yapar, 100 TL gibi bir farkla muhtemelen yine ciltli alırdım.
Çok oldu o alınalı (20)
Nereden sordunuz acaba?
Yanlış anlamayın, buradan sormadım. Instagram’dan sorduğumda önce cevap gelmedi, sonra bir daha sorunca “devam edecek” denildi ama şimdi kontrol ettim de, üzerinden bir buçuk sene geçmiş. Zaten sonra da ben bekleyemem tamamlanmasını deyip ciltli seti almıştım direkt.
Estağfurullah ne yanlış anlaması. Asıl instagram ve mail adreslerinden sorulan sorulara cevap vermek zorundayım ben. Bazen kaçırıyorum ama %90 cevap vermeye çalışıyorum her soruya. Bazen sosyal medya hesabı yerine info@ithaki.com.tr adresine sorular soruluyor, onlar da bu konuyla ilgilenmediği için “İthaki sorulara cevap vermiyor” oluyor. O yüzden sormuştum
Türkçe’de ilk yazısı silinmemiş. Sonraki baskılarda kapaktan çıkartırlar umarım.
İlk 2 kitapta olmayan Türkçe’de ilk kez ibaresini basmak 3.kitapta kimin aklına geldiyse devam etmişler.Keşke diğer kitaplarda da en azından arka kapağa bassalar. Bu güzelim baskılara yazık ediyorlar.
İş bankası yayınlarından farkı nedir bu baskıların?
Neden Türkçe’de ilk defa
İş bankası henüz basmadı bu kitapları, basıp basmayacakları da şüpheli.
Aynı eser değil mi?
İş Bankası HAY baskısı sadece ilk kitap.Bu bir seri,devam kitaplarının telifini almadılar.Ben öyle biliyorum basım planı varsa bilen arkadaşlar aydınlatabilir.Alfa ise devam kitaplarını da basıyor.