Artı 10 puan olunca da 10 dakika fazladan mı konuşabiliyoruız.
İçinden konuşabilirsin.
Çok güzel olmuş bu sistem. Ufuğun sesi çıkmıyor ne zamandır. Bilmediğimiz bir vakit susturuldu mu acaba.
Özel Hayatın Tarihi ne zaman çıkacak, çıksın artık. (Başlıkla ilgili mesaj)
Sert kapaklı birşey bekliyordum
Dune adı olduğundan diğer çizgi romanlara göre daha yüksek fiyatta çıkmış
Gölge Yükseliyor’da ciltlinin kapak resmini kullanmaları ilginç olmuş.Niye böyle bir karar verdiler acaba.Normalde Matrim vardı.
Bu arada fiyat baya tuzlu.Ciltli kapaktan 8 lira daha ucuz şuanda.
Valla çizgi roman basan yayınevleri bu sayfa sayısında saman kağıdı satmıyor bu fiyata. %50 ile 25 liraya alacağımız düşünüşürse İthaki çizgi romanlarına göre bir tık pahalı ama diğerlerine göre çok uygun yinede
Fiyatı fazla şişirmemek için olabilir. Ama sert kapak güzel olurdu.
Bu kitabıda sessiz sedasız yeniden çıkarmışlar her kitapseverin arşivinde bulunması gereken bıcır bıcır grafiklere sahip bir kitap .
Yükleniyor: 729A13EE-0C73-42D8-8C3C-7A47F07EBABC.jpeg…
Bir işi de doğru yap be İthaki! Zaman Çarkı karton kapakların resimleri enfesti, ne gerek vardı bozmaya şimdi.
Kapak yine enfes olmuş. 144 sayfa da çok ideal.
@Agape bu arkadaş adımı kasıtlı şekilde böyle yazarak bana hakaret ediyor, onu geçtim senin yeni yaptığın uyarıları da görmezden gelerek türkçemizi katlediyor. Ne yapacağına sen karar ver lütfen
Kurbağa brövesi almaya çalışıyorum.
Valla eskisi gibi yaramaz değilim. Motivasyonum düşük tüm ülkeyle eşdeğer olarak. İçimden bişey gelmiyor.
Gelmez tabi ne gelecek, benim arada geliyor sonra 9 ($) ile çarpınca neyse böyle de mutluyum diyorum
Ek: Beni de bu başlık altında konuşturup kazana bir adım daha yaklaştırıyorsun bak
Başlığa uyum sağlayalım o zaman. Paylaşıldı mı bilmiyorum.