Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

:slight_smile:

Artı 10 puan olunca da 10 dakika fazladan mı konuşabiliyoruız.

3 Beğeni

İçinden konuşabilirsin. :sweat_smile:

5 Beğeni

Çok güzel olmuş bu sistem. Ufuğun sesi çıkmıyor ne zamandır. Bilmediğimiz bir vakit susturuldu mu acaba.
Özel Hayatın Tarihi ne zaman çıkacak, çıksın artık. (Başlıkla ilgili mesaj)

1 Beğeni
7 Beğeni

@Agape @SJack 'de en birinci bildi, 10 puanını es geçmemek lazım bence. :slight_smile:

18 Beğeni

Sert kapaklı birşey bekliyordum :smirk:

Dune adı olduğundan diğer çizgi romanlara göre daha yüksek fiyatta çıkmış :slight_smile:

1 Beğeni

Gölge Yükseliyor’da ciltlinin kapak resmini kullanmaları ilginç olmuş.Niye böyle bir karar verdiler acaba.Normalde Matrim vardı.

Bu arada fiyat baya tuzlu.Ciltli kapaktan 8 lira daha ucuz şuanda. :grin:

3 Beğeni

Valla çizgi roman basan yayınevleri bu sayfa sayısında saman kağıdı satmıyor bu fiyata. %50 ile 25 liraya alacağımız düşünüşürse İthaki çizgi romanlarına göre bir tık pahalı ama diğerlerine göre çok uygun yinede :slight_smile:

4 Beğeni

Fiyatı fazla şişirmemek için olabilir. Ama sert kapak güzel olurdu. :relaxed:

https://www.ilknokta.com/shaun-tan/kayip-sey.htm

3 Beğeni

Bu kitabıda sessiz sedasız yeniden çıkarmışlar :slightly_smiling_face:her kitapseverin arşivinde bulunması gereken bıcır bıcır grafiklere sahip bir kitap .
Yükleniyor: 729A13EE-0C73-42D8-8C3C-7A47F07EBABC.jpeg…

14 Beğeni

Bir işi de doğru yap be İthaki! Zaman Çarkı karton kapakların resimleri enfesti, ne gerek vardı bozmaya şimdi.

4 Beğeni

Kapak yine enfes olmuş. 144 sayfa da çok ideal.

4 Beğeni

@Agape bu arkadaş adımı kasıtlı şekilde böyle yazarak bana hakaret ediyor, onu geçtim senin yeni yaptığın uyarıları da görmezden gelerek türkçemizi katlediyor. Ne yapacağına sen karar ver lütfen :smile:

4 Beğeni

Kurbağa brövesi almaya çalışıyorum. :grin:

3 Beğeni

@Agape Alper ile ikinize yakında özel trollük üstün başarı belgesi verecek :smile:

3 Beğeni

Valla eskisi gibi yaramaz değilim. Motivasyonum düşük tüm ülkeyle eşdeğer olarak. İçimden bişey gelmiyor.

3 Beğeni

Gelmez tabi ne gelecek, benim arada geliyor sonra 9 ($) ile çarpınca neyse böyle de mutluyum diyorum :smile:

Ek: Beni de bu başlık altında konuşturup kazana bir adım daha yaklaştırıyorsun bak :slight_smile:

4 Beğeni

Başlığa uyum sağlayalım o zaman. Paylaşıldı mı bilmiyorum.

image

8 Beğeni