Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Fiyatları gerçekten belirli bir seviyenin üstünde…Sırf bu yüzden Hatıratlarla Karşılaştırmalı Nutuk’u bir türlü alamadım. :confused:

@alper İndirimi eklemişler, tabi 150’nin altında olsa çok güzel olabilirdi. :sweat_smile:

3 Beğeni

Çok güzel eserler çıkartıyorlar ama fiyat almamıza engel oluyor. Benim de birkaç almak istediğim ama alamadığım kitapları var. 1 kitaba bu fiyatı vereceğime aynı fiyata bilmem ne kadar kitap alırım deyip alamıyorum :roll_eyes: 400 TL mi o :face_with_thermometer:

İkinci el satıcıların gözü yaşlı İhsan Oktay Anar Beşiktaşlı. :slight_smile:

45 Beğeni

Aa çok sevindim buna. Bir daha basılmaz diye düşünüyordum.

1 Beğeni

İşte bu habere çok sevindim .:relaxed:Zebramodan 100 TL’ye almıştım yinede çok sevindim herkes elde etsin bence .

1 Beğeni

Elinde bulunmayan herkese şiddetle tavsiye edebileceğim bir eser. Aynı form ve kalitede basacaklar ise günümüz piyasasında kaç TL etiket basarlar şimdiden meraktayım. Alt sınır 150 TL olarak tahminde bulunayım şimdiden.

1 Beğeni

Ciltsiz var bende ama zamanında ciltlisini almadığım için pişman olmuştum. Yeni baskı yapmalarına şaşırdım açıkçası.

3 Beğeni

Bugün aldığım en güzel haber diyebilirim. :+1:

2 Beğeni

Can Yayınları’ndan gelecek program, Can Çağdaş editörü Cem Alpan’ın Instagram paylaşımından:

An Inventory of Losses - Judith Schalansky

In Memory of Memory - Maria Stepanova

When We Cease to Understand the World - Benjamín Labatut

Winter in Sokcho - Elisabeth Shua Dusapin

•Ve daha önce Can Yayınları Instagram hesabından da müjdesi verilen, Booker Ödüllü Shuggie Bain - Douglas Stuart

8 Beğeni

Yeni yayınevi Umami Kitap’ın ilk kitabı.

6 Beğeni

Yeni Olga Tokarczuk, tabii ki Neşe Taluy Yüce çevirisi ile :tada:

https://www.eganba.com/son-hikayeler-kitabi-olga-tokarczuk

Nobel Edebiyat Ödülü sahibi Olga Tokarczuk, Son Hikâyeler’de insan için en evrensel, en temel gerçeği ele alıyor: Ölüm. Okurunu tanıştırdığı üç hikâye var bu kitapta, yakınlıkları ile rahatsız eden ve hayal gücüne giderek daha derinden hükmeden üç dünya, yalnız ve kendini arayan üç kadın. Uzun bir aradan sonra eve dönen ama tanıdıkların anılarıyla teselli bulmak zorunda kalan Ida; keçisiyle dağlarda yaşayan Pareskeva ve son olarak torun Maja. Başlangıçta bağımsız gibi gözüken bu üç hikâye, aslında üç kuşağın ruhunun en gizli köşelerini son derece renkli bir şekilde temsil ederler. Tamamen farklı üç dünya, tamamen farklı üç geçmiş ve kaçınılmaz bir gerçek. Son Hikâyeler, tanıdık, özgün ve sofistike kadın karakterleri üzerinden insan hayatını ve geçen zamanı incelikle sorguluyor. Olga Tokarczuk bu parçalı masalında yine insanı kendiyle çarpıştırıyor, gerçekle yüzleştiriyor ve yine kendiyle sağaltıyor.

6 Beğeni

Bilin bakalım hangi serinin 11-12-13. kitapları geliyor.

Yeni - tekrar baskı ayırmadan bandrol alınan Penguen’ler… :slight_smile:

34 Beğeni

Drizztçiler şu an parti veriyor.

8 Beğeni

Bizim burada geceleri de driftçiler parti veriyor. :slight_smile:

21 Beğeni

Daha önce de almamışlar mıydı bu bandrolleri? kendi adıma basılsın ondan sonra kutlamalara başlıcam :slight_smile:

2 Beğeni

Günün cuk oturan kötü esprisi için Alper’i alkışlıyoruz.

@yates232 o zaman sorun olmuştu Hasbro ile. Sorun çözüldü diye biliyorum. İki yıllık telif olduğu için de maalesef basamadılar. Şimdi gelecektir.

4 Beğeni

Bu alkışlar için başta sevgili cadımız Agape olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Çelenk gönderecek olanların onun yerine yenilebilir şeyler göndermelerini rica ediyorum. :slight_smile:

2 Beğeni

Yenilebilir çelenk yollarız. Kurbağalar için sağlıklı beslenme kitabında sinek yoksa çicek yesinler deniliyordu.

Marslı Silmarillion’u geçmiş bu arada. Enteresan…

4 Beğeni

Film ve üzerinde dönen sohbetler, sosyal medya çok etkilemiştir Marslı’nın satışlarını. Silmarillion sıkıcı kitap, meraklısı dışında okuyanı az olur.

5 Beğeni

Hepsi haribonun altın ayıcıkları yüzünden :smile:

Ben halen tek cilt üçlemeleri bekliyorum. Fuar beklemekten sayfaları eskidi gariplerimin.

5 Beğeni