Şöyle işte yahu…
Özel kitapların birden fazla kapağı, edisyonu, ebatı olmalı.
İyi ki filmi çıkıyor, film özel - cep boy derken yakında aile boyu edisyonu bile görebiliriz.
Cep boy basilacak olanın kapağı mi?
Henüz başka bir şey paylaşmadılar. @Bunn-Y 'ye sorabiliriz.
@smartestidiot Aslında bu durum çok normal. Film ile birlikte farklı kitlelere ulaşacak kitap. Farklı alternatiflerin olması da güzel olur bence. Ben bu tür çok sevdiğim seri ve kitaplarda her baskısını almaya çalışıyorum.
Evet, cep boyu Dune kitabımızın kapağı
Hocam Tolkien müjdesi de özel bir edisyon mu yoksa yeni bir kitap mı?
Valla benim vücut kalıplı sporcu adamim. Bana Large boy lazım cep boy olmaz
Havalara uçtuğum doğrudur.
Fihrist Kitap internet sitesinde yakında yazıyor.
Ekleme : Symzonia: Bir Keşif Yolculuğu, Jonathan Seymour tarafından 2 Kasım 1820’de yayınlanan kurgusal bir seyahat edebiyatı parçasıdır. Kaptan Adam Seaborn takma adı altında yazılmıştır ve gerçek yazarı belirsizdir, ancak Paul Collins tarafından yapılan stilometrik analiz yazarın Nathaniel Ames olduğunu düşündürmektedir.
Benim merak ettiğim Kristal’in Hizmetkarları olmadan 2. kitaptan 4. kitaba geçişte hikaye, olay örgüsü açısından boşa düşme olup olmadığı.
@annihilator Şu yazarı çevirmeye başladılar sonunda. Bence yarattığı karakterlere kıyaslandığında Türkiye’de çok kıyıda kalmış unutulmuş bir yazar.
Kristalin Hizmetkarı üçlemesi Artemis ve Jarlaxe’nin maceralarını konu aldığı için Drizzt ile alakası az. Konudan ziyade yeni karakterleri tanımakta bir kopukluk oluyor. Tabi en güzeli o kitapların da dilimize çevrilmesiydi ama bu şekilde de okunabilir.
Türkçede ilk kez demişler ama tarzan kitap olarak önceden çevrildi. Eski baskısı var bende.
Karanlığın Yolları serisini e kitap olarak okuyup çok sevmiştim, çıkınca alayım madem. Ve Bayan P de geliyormuş. Bir de İlk İmparatorluğun Efsaneleri devam etse çok güzel olacak.
James Baldwin YKY’de değil miydi?
Parçalı telif, Kırmızı Kedi’de de var
Evet doğru, demek Can’a geçti.
@KubilayK Evet haklısınız. Sanırım dediğiniz gibi. Kırmızı Kedi basım kitabı gördüm ama nedense eski basımdır dedim. YKY’den önce Kırmızı Kedi’de olduğunu düşündüm nedense . Halbuki 2020 yılında basılmış.
@epiryanu sanırım Can’a geçmemiş. Keşke geçseydi. YKY ve İş Bankası’nın dikey formlarını pek konforlu bulmuyorum