Pekiiii, bunun film ile alakası nedir?
Ciltli ve jömizli anlamında demiştim .
Onu da bastık. Sadece sizin istediğiniz gibi olmamış anladığım kadarıyla.
Hocam sizi yakalamışken buralarda bi soru sormak istiyorum, daha önce soruldu mu bilmemekle beraber Malazan çıktığında ciltli ve ciltsiz iki seçenek de çıkacak mı? Çıkarsa şömiz olacak mı? Umarım iki sorunun cevabı da evet olur ve keyiflenirim
Sadece karton kapak olacak
Merhaba hocam, Arsen Lupenlerin devamı gelecek mi, gelecek ise ne zaman gelir?
Hazır yakalanmışken ben de sorayım bari. Zaman Çarkı için ayraç seti gibi çalışmanız olur mu? Evvel zaman önce böyle bir ihtimalin mumu yakılmıştı fakat araya korona girince mum söndü mü yoksa yanmaya devam ediyor mu?
Kadim Kanunlar serisinin devamını anlatan tekil kitapları basmayı düşünüyor musunuz?
Kaderimde bu da mı vardı…
Kolay gelsin. İlk İmparatorluğun Efsaneleri serisinin devam kitapları ne zaman gelecek acaba?
Herkes yakalamışken doldurmuş soruları
Merhaba,
Film özel baskısı karton kapak mı yoksa ciltli ve şömizli mi ? Son olarak tüm seriyi bu ebat ve kapak tasarımları ile basacaksınız değil mi ? Teşekkürler.
Edit: Cevap için teşekkürler. @Bunn-Y
Arsen Lüpen serisinin devamı gelir fakat zannediyorum ki hızlı olmaz. Bu yılın sonuna kadar çok doluyuz. Tabii editörlerim her an bir sürpriz yapabilirler…
Ayraç, poster, kutu gibi ürünler ne yazık ki online satış açısından çok uygun olmuyor. Genelde ulaştırma konusunda büyük sıkıntı yaşıyoruz. Bu yüzden şimdilik böyle bir çalışmamız olmadığını söyleyerek, ilerde fuarlar başlarsa görebiliriz diyorum.
Joe Abercrombie’nin tüm yetişkin kitaplarını basmayı düşünüyoruz.
Mart gibi.
Karton kapak. Ve hayır, sadece tek kitap olacak bu.
Joe Abercrombie… Süper bu işte.
Abercrombie için heyecanlandım. Çok güzel bir haber bu.
Merhabalar…Oğul Herbert tarafından yazılan dune devam kitaplarının diğer üçlüsünün yayın tarihi belli mi acaba?