Uzun zamandır baskısı yoktu. İlginç bir eserdir.
P. D. Uspenski (Ouspensky) - Ivan Osokin’in Tuhaf Hayatı - Olvido Kitap
Kişisel Not: Bir tanıdığa vermiştim ve geri gelmemişti. İsteyemedim bir türlü. Üzülmüştüm. Şimdi yeni baskısını alırım.
Uzun zamandır baskısı yoktu. İlginç bir eserdir.
P. D. Uspenski (Ouspensky) - Ivan Osokin’in Tuhaf Hayatı - Olvido Kitap
Kişisel Not: Bir tanıdığa vermiştim ve geri gelmemişti. İsteyemedim bir türlü. Üzülmüştüm. Şimdi yeni baskısını alırım.
Bu kitabı gördüğüme pek sevindim . Almak isteyenler olursa diye söylüyorum, İlk nokta dışındaki pek çok internet sitesinde %25 civarı indirimli satılıyor. Ben de Kidega sepetime attım,indirmler bitmeden almayı planlıyorum.
Ivan Osokin’i Ekim 2020de Dorlion basmıştı ama çevirisini kötü bulmuştum.
Çevirileri güvenilmez ve çeviri intihali yapan yayınevi listesi yapacak olsam Dorlion’u ilk sıralara yazardım.
Aslında böyle bir liste fikir oluşturması açısından iyi olabilir.
Stokta yok görünüyor. Muhtemelen şu an matbaada söve söve kapak değiştiriyorlar.
Kitap değil ama belki bekleyeni vardır. Bir de kapakta Rıhtım ahalisini görünce…
Abi kesinlikle, Bim’e gelen 1984 - noname yayınevi bundan kaliteli.
Güzel kitaplar var. İthaki understood the assignment.
Umarım İthaki’nin bu programlı duyurularını diğer yayınevlerinde de görmeye başlarız. Okuyucu için çok iyi bir durum hangi kitabın ne zaman çıkacağını aylar öncesinden bilmek.
Merhaba , Michael J Sullivan’ın “Legends of the First Empire” serisinden Kılıçlar Çağı ve Destanlar Çağı’nı basmıştınız. Diğer 4 kitap basılacak mı?
Bunların hangileri tek kitap, hangileri seri? İnşallah hepsi seri değildir.
@Jaehaerys Bence duyurmaktan çok takvime uyabilmek başarı. Paylaşılan takvime göre Kadim Kanunlar’ın 3. kitabı 2019 yılının eylül ya da kasım ayında gelmesi gerekiyordu.
İthaki Yayınları yeni gelecek fantastik kitaplardan seçmeler
Aralık 2021
Sonunda Gideon the Ninth geliyor. Bakalim Daniel Greene’in ovdugu kadar var mi.
Reklam mı o ne? Netfilx, amazon yada Disney gibi yerler yapıyor zaten bizim yayınevlerinin yapması gerek reklamı.
shannara Günlüklerini bu gün Amazon ya da Apple çekse 1 ay içinde görürüz 8 kitabın basıldığını.