Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Uzun zamandır baskısı yoktu. İlginç bir eserdir.

P. D. Uspenski (Ouspensky) - Ivan Osokin’in Tuhaf Hayatı - Olvido Kitap

Kişisel Not: Bir tanıdığa vermiştim ve geri gelmemişti. İsteyemedim bir türlü. Üzülmüştüm. Şimdi yeni baskısını alırım.

11 Beğeni

Bu kitabı gördüğüme pek sevindim :blush:. Almak isteyenler olursa diye söylüyorum, İlk nokta dışındaki pek çok internet sitesinde %25 civarı indirimli satılıyor. Ben de Kidega sepetime attım,indirmler bitmeden almayı planlıyorum.

1 Beğeni

Ivan Osokin’i Ekim 2020de Dorlion basmıştı ama çevirisini kötü bulmuştum.

Çevirileri güvenilmez ve çeviri intihali yapan yayınevi listesi yapacak olsam Dorlion’u ilk sıralara yazardım.

4 Beğeni

Aslında böyle bir liste fikir oluşturması açısından iyi olabilir.

4 Beğeni

Stokta yok görünüyor. Muhtemelen şu an matbaada söve söve kapak değiştiriyorlar. :joy:

7 Beğeni
9 Beğeni
9 Beğeni

FEJlcK_WYAA0i0i

Kitap değil ama belki bekleyeni vardır. Bir de kapakta Rıhtım ahalisini görünce…

17 Beğeni

Abi kesinlikle, Bim’e gelen 1984 - noname yayınevi bundan kaliteli.

Şöyle bir şey paylaştı İthaki, Malazan yine yok.

19 Beğeni

76 adet gönderi şu konuya taşındı: İthaki Yayınları

Güzel kitaplar var. İthaki understood the assignment.

1 Beğeni

Umarım İthaki’nin bu programlı duyurularını diğer yayınevlerinde de görmeye başlarız. Okuyucu için çok iyi bir durum hangi kitabın ne zaman çıkacağını aylar öncesinden bilmek.

9 Beğeni

Merhaba , Michael J Sullivan’ın “Legends of the First Empire” serisinden Kılıçlar Çağı ve Destanlar Çağı’nı basmıştınız. Diğer 4 kitap basılacak mı?

2 Beğeni

Bunların hangileri tek kitap, hangileri seri? İnşallah hepsi seri değildir.

@Jaehaerys Bence duyurmaktan çok takvime uyabilmek başarı. Paylaşılan takvime göre Kadim Kanunlar’ın 3. kitabı 2019 yılının eylül ya da kasım ayında gelmesi gerekiyordu.

3 Beğeni

İthaki Yayınları yeni gelecek fantastik kitaplardan seçmeler :books:

Aralık 2021

Ocak 2022

Şubat 2022

Mart 2022

12 Beğeni

Sonunda Gideon the Ninth geliyor. Bakalim Daniel Greene’in ovdugu kadar var mi.

6 Beğeni

Reklam mı o ne? Netfilx, amazon yada Disney gibi yerler yapıyor zaten bizim yayınevlerinin yapması gerek reklamı.

shannara Günlüklerini bu gün Amazon ya da Apple çekse 1 ay içinde görürüz 8 kitabın basıldığını.

1 Beğeni