Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Pegasus kitapları %55 indirimli olduğu zaman haber verin lütfen :slight_smile:

@Agape 55 yazacağıma 65 yazmışım :slight_smile: yine de %55 indirimli görürseniz lütfen haber verin.

1 Beğeni

Yüzde 65 indirimli yazmadım. İskontosu o şekilde yani D&R gibi yerlere yüzde 65 iskontoyla veriyor. Onlar da yüzde 55 ile satıyor. Yani 150 liralık bir kitabı Pegasus İdefix’e 52.5 tl gibi bir fiyattan veriyor. İdefix de 67.5’dan satıyor. Fiyatlar en yüksek kampanya seçeneklerine göre belirleniyor.

@Blackheart birkaç gün önce mevcuttu. :slight_smile: Pegasus Kidega’da yüzde 50 + Enpara 25 tl iadesiyle alınabiliyordu. Bkm ve Kitapsepeti de aynı şekildeydi. Ben Ayn Rand kitapları gelmediği için pek önemsemedim.

İllaki devam kitaplarını beklettikleri seriler vardır ama Pegasus benim gördüğüm kadarıyla seri doğru düzgün satmamasına rağmen ısrarla devam kitaplarını basan Türkiye’deki tek yayınevi olabilir. James Rollins’in Sigma Force serisi ne kadar az sattıyla ilk iki kitabı yıllardır 10 TL’ye satıyolar ona rağmen bitmedi fakat geçenlerde 3. kitabı bastılar. James Dashner’ın 13. Gerçeklik serisinin ilk kitabı netten baktığım kadarıyla 2. baskıya bile gitmemiş ama yakın bir zamanda 4. kitabı yayınladılar. Aynı şey ithaki de olsaydı “satmadı basmıyoz işte, boş yapmayın, yeni serinin ilk kitabını çıkardık hadi basın gidin onu alın” minvalinde bir cevap alırdınız.

Pegasus’un cıvık young-adult ve evrene doğru osurmayın döner sizi bulur alt metinli, tamamen beyaz yakalı söğüşleme odaklı kişisel gelişim kitaplarında durum nedir bilmiyorum ama diğer kurgu dışı kitaplarının font ve mizanpaj konusunda bir sıkıntısı yok. En son Karen Armstrong’un Kudüs’ün Tarihi ve Kan Tarlaları kitaplarını almıştım, bayağı kaliteli basım yapılmış. Kapakta kullandıkları karton piyasa standartlarına göre daha kalın. Bir de kapakları içe doğru kıvrılacak şekilde basıyorlar, iki kat oluyor çok daha sağlam bir iş çıkıyor ortaya. Etiket fiyatları @Agape nin dediği gibi %50 indirimli satılacağı için şiştikçe şişiyor. Bahsetitğim Karen Armstrong kitaplarının etiket fiyatı 100 TL. Ben kitabı daha çıktığı hafta yanlış hatırlamıyorsam Pegasus’un kendi Trendyol ya da N11 mağazasından 45 TL’ye almıştım. Gidip kitapevlerinden veya zincir mağazalardan etiket fiyatına kitap alanlar feci kazıklanıyor.

19 Beğeni

Çizgi roman piyasasındaki yarım kalan seri ve yayınevinin tutumu tartışmaları sonunda tüm kategorilere ve tüm yayınevlerine sıçradı. Kendi adıma söyleyeyim, şu piyasada ne beğenirsem alıyorum, ne okuyabildim kar sayıyorum. Biz okurlar, kitap çıksın, ele ayağa düşsün iyice ucuza alalım diyoruz, yayınevleri de hemen satsın, max kar getirsin devamını getirsin istiyor. Bu temel çelişki bizim gibi ekonomisi bitik ülkelerde asla ortadan kalmayacaktır. Forumun yarı muhabbeti indirimler. Ekonomimiz iyi olsa şu an edebiyat tartışması yapardık. Acı gerçek bu maalesef…

4 Beğeni

Pegagus da Gece Nöbeti serisini bitirmedi mesela. Sabırsızlıkla bekliyorum son kitabını. Gerçi oran olarak İthaki daha fazladır tabi.

2 Beğeni

The Ten Thousand Doors of January
The Witch’s Heart
Gideon the Ninth
The City We Became

Bunlar yayımlanacaklar arasından sadece birkaçı imiş.

1 Beğeni

12 Beğeni

En son umutlar ölür!

Penguen caponya seferi. :slight_smile:

26 Beğeni

Jeremy Desilva’nın kitabı oldukça güzel ve değişik bir kitaba benziyor. Yorumları çok iyi.

1 Beğeni

Minotor’dan çıkacak sanırım.

3 Beğeni

Kiki’nin Cadı Kargosu’nun basılması çok güzel bir haber. Umarım Yürüyen Şato serisi de bir an önce basılır.

9 Beğeni

Çok güzel olacaklar Alper çok!

3 Beğeni

Gözlerimden kalp çıkıyor resmen.:heart_eyes: Bir Miyazaki hayranı olarak böyle güzel şeyleri görmek, gönlüm fethedildi. Umarım fiyatları üzmez. :pleading_face:

3 Beğeni
11 Beğeni

İthaki yeni korku kitaplarından seçmeler

Ocak 2022

Şubat 2022

Mart 2022

17 Beğeni

İşte sonunda ben de tam istediğim haberleri aldım. Özellikle Grady Hendrix çok iyi haber. :slight_smile:

2 Beğeni

10 Beğeni

İşte harika bir haber. Sonunda Zafon’un “Unutulmuş Kitaplar Mezarlığı” üçlemesi tamamlanıyor. Umarım yılbaşından önce çıkar. Çok teşekkürler haber için.

6 Beğeni

Her bu başlığa girdiğimde hayal kırıklığına uğruyorum. Sayfalar dolusu mesajları okurken gözlerim bir şeyler arıyor.

Ne bilim bir Epik Fantastik Seri, Warhammer gibi bir Space Opera, Cebirci yada Elçilik Kenti gibi derin bir bilimkurgu kitabı. Hayat işte.

5 Beğeni