Dörtleme olması lazım hocam.
Yeri gelmişken Minotor’un dağıtımında bir sorun var sanırım, çıkan üç kitap da çoğu sitede yok. Nedense diğer İthaki grubuna göre de indirimleri düşük, anlam veremedim
Bu zamana kadar çevirisi yapılan bildiğim kadarı ile 5 kitabı var. Bunlardan Marina ve Sisler Prensi bağımsız, diğer Rüzgarın Gölgesi, Meleğin Oyunu ve Cennet Mahkumu da Unutulmuş Kitaplar Mezarlığı üçlemesi olarak geçiyor diye bilgim var. Eğer serinin bu zamana kadar dilimize çevrilmeyen başka devam kitapları var ise bu daha güzel haber. Kaynaklara bakındım ama bir ipucu yakalayamadım.
Ekleme :
Evet haklıymışsınız seri 4 kitaptan oluşuyor ama dördüncü kitabı zamanında Altın Yayınları basmadan seriyi yarım bırakmış. Umarım Kırmızı Kedi el atar.
Bu kitaplar umarım Karanlık Kitaplık’tan çıkmaz. Ebrahel Lurci’nin çizdiği kapakların hepsi birbirinden güzel ama bunların da ayrı bir havası var.
Aaa, eşim kitap yazmış.
Annemle birlikte yazmışlar
İthaki sağdan soldan vuruyor. Hem japon edebiyatı hem de mangalar, tadından yenmezler
Vay be iyi ki FİNK’i hemen almamışım.
Ben hemen almıştım Dün gelmiş ofise. Haftaya okumaya başlarım elimdeki kitap biterse.
Bu politikayı da sevmiyorum aslında. Baştan karton kapak çıkartıp arkasından sessiz sedasız ciltli duyurusu yapmak. İlk alanlara haksızlık gibi. Umarım cilt farkından fiyatı çok abartmazlar.
10 dk önce aldım. Şimdi ciltli çıkacağını öğrendim 🤦
Aradaki ciltli farkıyla yeni bir kitap alabilirsin bu sayede.
İmza Pollyanna
Çöküş kitabı II. Dünya Savaşı literatürü için çok önemli bir kaynak.