Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Dörtleme olması lazım hocam.

1 Beğeni

Yeri gelmişken Minotor’un dağıtımında bir sorun var sanırım, çıkan üç kitap da çoğu sitede yok. Nedense diğer İthaki grubuna göre de indirimleri düşük, anlam veremedim :upside_down_face:

2 Beğeni

Bu zamana kadar çevirisi yapılan bildiğim kadarı ile 5 kitabı var. Bunlardan Marina ve Sisler Prensi bağımsız, diğer Rüzgarın Gölgesi, Meleğin Oyunu ve Cennet Mahkumu da Unutulmuş Kitaplar Mezarlığı üçlemesi olarak geçiyor diye bilgim var. Eğer serinin bu zamana kadar dilimize çevrilmeyen başka devam kitapları var ise bu daha güzel haber. Kaynaklara bakındım ama bir ipucu yakalayamadım.

Ekleme :

Evet haklıymışsınız seri 4 kitaptan oluşuyor ama dördüncü kitabı zamanında Altın Yayınları basmadan seriyi yarım bırakmış. Umarım Kırmızı Kedi el atar.

5 Beğeni

Bu kitaplar umarım Karanlık Kitaplık’tan çıkmaz. Ebrahel Lurci’nin çizdiği kapakların hepsi birbirinden güzel ama bunların da ayrı bir havası var.

4 Beğeni

Gaftici Fethi ye rakip gelmiş.

2 Beğeni

1 Beğeni
3 Beğeni

Aaa, eşim kitap yazmış. :smiley:

17 Beğeni

Annemle birlikte yazmışlar :smiley:

13 Beğeni

İthaki yayınlarının yeni dizisi Japon Klasikleri Dizisi

23 Beğeni

İthaki sağdan soldan vuruyor. Hem japon edebiyatı hem de mangalar, tadından yenmezler :heart_eyes:

5 Beğeni

11 Beğeni

Vay be iyi ki FİNK’i hemen almamışım.

Ben hemen almıştım :confused: Dün gelmiş ofise. Haftaya okumaya başlarım elimdeki kitap biterse.

3 Beğeni

Bu politikayı da sevmiyorum aslında. Baştan karton kapak çıkartıp arkasından sessiz sedasız ciltli duyurusu yapmak. İlk alanlara haksızlık gibi. Umarım cilt farkından fiyatı çok abartmazlar.

4 Beğeni

10 dk önce aldım. Şimdi ciltli çıkacağını öğrendim 🤦

2 Beğeni

Aradaki ciltli farkıyla yeni bir kitap alabilirsin bu sayede.
İmza Pollyanna :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

12 Beğeni

Çöküş kitabı II. Dünya Savaşı literatürü için çok önemli bir kaynak.

3 Beğeni

Ne olduğu hakkında en ufak fikrim yok ama kapak çok güzel :sweat_smile:

7 Beğeni