Kaç sayfa bu kitaplar yahu? Çıldırmışlar.
Baskısı yokken fahiş fiyata alsaymışım daha ucuza denk gelirdi 🥲
@BiblofilYouTube tahmini olarak sayfa başına 50 kuruş diye hesaplanmış sanırım. Bugünleri de gördük artık ileride torunlarımızın başını şişirmek için elimizde materyal var.
Pegasus öyle bir iş yaptıkı hangisine kızacağımı şaşırdım. Tam fiyatları görünce yok artık diyorum, ben yanlış görmüşümdür diyorum arkasına kapakları görüyorum daha çok kahroluyorum. Hadi kitapları indirim hediye çeki filan bir ihtimal (Az da olsa) alma şansı var ama o kapaklar nedir arkadaş ya. Ben sadece YORUM YOK! yazıyorum.
Telifli kapak yapsalarda 300₺ mi olsun Serhat
Kapaklar gerçekten iğrenç. Yurtdışı kapağı diye iğrenç kapak kullanmak zorunda mıydılar? Neyse zaten alamayacağım için kapağa çok da takılmama gerek yok. Ancak %75 indirim olursa alınır seviyeye inmiş olur kitaplar.
Biz Yapı Kredi Yayınları Modern Klasikler kapaklarını kötülerken meğerse beterin beteri varmış. Yarın göz doktoruna gidecem.
Gözlerim eridi resmen.
İmkanı olsa Pegasus onu da yapardı. @frht45
Ciltsiz hallerinin fiyatı bu kadarsa ciltli hallerini düşünemiyorum!!!
Bide ithakinin semenderine laf ediliyor. @fortknoxt
Kapakları güxel yapsaydı alırdım fiyata bakmadan. pegasus beni kaybetti
Ayn Rand’ın kitap fiyatlarını gören forum sakinlerimiz;
“Sen üç milyar yedi yüz elli milyon. Sen, milyar, sen para çekmişsin. Sen bu parayı sen ne yaptın?”!
Peki şaşırdık mı? Bence daha fazla yorum yapmaya da gerek yok. Enflasyon, döviz kuru+Pegasus politikası = zaten bu fiyatlar.
Art niyetli Pegasus. Hem kapaklar kötü hem de fiyat politikaları.
Bu eserleri depoda beklettiklerini saymıyorum bile
Karaborsaya düşmeden karaborsaya düşmüş kitaplar resmen.
İlk üç kapağa kadar ben de sesimi etmedim ama devamında nakavt oldum.
Yeni çıkanlar rafının köşesine tünemiş kitap okuyan forumdaşlar görecek gibiyiz.
Özellikle mi böyle bir politika yürütüyorlar bilemem ama ben bunun birazda fırsatçılık olduğunu düşünmeye başladım. Uzun zamandır baskı yok ve nasılsa ne fiyat koysak satılacak diye mi düşünüyorlar. Pegasus yeni çıkan 700 küsür sayfalik Frank Schatzing kitabının etiket fiyatını 150 tl olarak belirlemişti. Kitapçıda denk gelip baktim. Kitap kapağında kullanılan malzeme ve sayfalar o kadar kötü ki… Evet ekonomik olarak ülkenin ve insanların durumu vahim. (Fabrika yok, üretim yok vs.) Evet yayinevleri ticari kuruluslar ve kazançlarını maksimize etmek istiyorlar ama tek derdi kitap okumak olan bizlere de yazik. Hepsini birden almak isteyenler ne yapacaklar. Üzücü…
Bu kapaklar zaten telifli galiba. Yani amazonda ingilizce bu kapakları gördüm.
Bu paylaşım için en uygun yer burası diye düşündüm. Henüz çıkmamış ama çıkacak kitaplar. 6:45’ten indirimde diye "Alevler"i aldım(Her ne kadar çevirisine güvenmesemde) . En arka sayfasında Kendi BK Master serisinde yayınlayacakları kitapları listelemişler.
Aynı şekilde Olaf Stapledon’u basma niyetlerinin olduğunu söylemişti İthaki:
Bu '‘şirket’'ten kitap almam ben. Çok söyleyeceğim şey var bunlarla ilgili de forumdan uzaklaştırılırım. Google translate çevirisine para veririm bunlara vermem. Tez vakit piyasadan çekilseler de Ender’ı falan alabilsek.
Bakarken İflas (yakında) kısmını aramadım değil paylaştığınız görselde.