Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Will8am Gibson İthaki’de değil miydi? 6:45 bi salsın artık şu yazarı. :rage:

3 Beğeni

6.45 William Gibson’ı bıraksa da okusak.

3 Beğeni

Ender’i de Pegasus almamış mıydı? Sanki ilk kitabı çıkmıştı ondan.

Farklı bir kitap var 2017’de Pegasus’tan çıkan ama ana seri 6.45’te gözüküyor. Belki aldılarsa da basılmamış henüz. Aldılarsa sevinirim diyeceğim ama fiyatlar kim bilir ne olacak. Şaka maka %50 indirimle 100 liraya kitap görmek aklımın ucundan geçmezdi. Mevcut zamlarda bile. ‘‘Henüz’’ olmaz sanki gibi düşünüyordum. :confused:

2 Beğeni

Bunu ben de düşünmedim değil :slight_smile: Zamlardan sonra basalım :slight_smile:

1 Beğeni

Olaf Stapledon’ın kitaplarının telifi birkaç seneye düşer. Wells gibi her yerde görürüz.

Neuromancer hala 6.45 denen kepaze kurumda ise yazık olur cidden. Yine telifi başka yayınevinde olan kitapları korsan olarak basıyor olabilirler. Yapmadıkları şey değil. Ayrıca BK Master nedir allah aşkına :grinning_face_with_smiling_eyes: Yarısı Türkçe yarısı İngilizce.

6.45’e tez zamanda sektör değiştirip yapabilecekleri tek meslek olan pavyonculuğa dönmelerini tavsiye ediyorum.

10 Beğeni

Yıl : 2060
Yer : Türkiye (bir sokak röportajı)
Anlatan : Waxillium

Memlekette Ayn Rand kuyruğuna girdim. Alamadım, akşam ağladım geldim eve. Babam dedi (rahmetlik) “ne oldu oğlum?” dedi. Dedim “baba Ayn Rand alamadım.” Dedi “canın sağ olsun” Ayn Rand alamadıhkk

26 Beğeni

Olaf Stapledon kitapları 1 Ocak 2021’de teliften düştü.

3 Beğeni

Benim aklımda yazar öldükten 75 yıl sonra düşüyor olarak kalmış ama 70 yıl mış. O zaman yakında görürüz çoğu yayınevinden.

1 Beğeni

Hocam senin paran olmadan kuyruğa girmek gibi olmuş.

1 Beğeni

Fiyata mı şaşırmayın kapağa mı şaşırayım diye düşünürken bu baskıların ince kapak olduğunu sonradan fark ettim, ciltli fiyatları düşünemiyorum. :flushed:

10 Beğeni

120 sayfalık Ego ve 16 Ocak Gecesi 70 lira etiket. %60 indirim olsa 120 sayfa kitaba 28 lira vereceğiz. Ben demiştim ama beklemeyin bu kitapları diye… :roll_eyes:

4 Beğeni

İçimde kalmaması adına yazıp kaçıyorum, kapaklar çok kötü :running_man:

1 Beğeni

Komple Ayn Rand seti bi’ araba ediyor mu?

5 Beğeni

Ne senaryo yazdın kardeş gerçekten çok sağlam bunu kitap dağıtıcısının haberi var mı!! :face_with_hand_over_mouth::joy::face_with_hand_over_mouth:

Harbiden yuh ya millet bekliyordu Ayn Rand’ları. Kimse alamaz abi. Pdf. okur geçer yani. %50 indirim olsa ne? Millette böyle para yok ki. Tane tane satar arada.

1 Beğeni

Screenshot_1

Rus klasikleri serisi için çok heyecanlıyız. :cold_face:

8 Beğeni

1 Beğeni

Yazarın önceki kitaplarının baskısı yok, yeni kitabı ciltli mi çıkarıyorlar? :clown_face:

1 Beğeni

Evet, önceki kitaplarının önemli bir kısmının baskısı yok. Ama hâlâ piyasada olanlar var. Ciltli olacağını sanmıyorum. Genelde kapaklar tanıtım fotosunda böyle hazırlanıyor, yani ciltliymiş gibi görünüyor. Ama ciltli olmasını isterim doğrusu :slight_smile:

1 Beğeni