Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Margaret Atwood’un yeni kitabı

8 Beğeni

Benim gibi bekleyenler için güzel bir haber :slight_smile:

14 Beğeni

İyi bari, tamamlanınca okurum diyordum. Bir tane kaldı demektir :slight_smile:

1 Beğeni
6 Beğeni

Pegasus en azından Ayn Rand satıyor bu fiyata.

3 Beğeni

Fiyatlar yüksek buna diyecek bir şey yok. Kendinizi buna şimdiden alıştırın bence. Yeni yılda çıkacak kitaplar da bu örnekler kadar pahalı olmasa da yine de epey tuzlu olacak. :slight_smile:

Karton kapak, 700 sayfa 208 tl. Şaka mı ? :angry:
Kötü niyetli yayıncılar, kişiler yeter ama artık :triumph:
Edit : Tolkien’ i kullanarak fiyat şişirmekte ne bileyim :nauseated_face:

11 Beğeni

Ben bu durumdan Zafer bey’in memnun olduğunu sanmıyorum. :pleading_face:

Zafer Bey bence memnun ya :expressionless: insiyatif alıp daha okur dostu bir fiyat belirlenebilirdi. Şimdi kendimizi kandırmayalım :pleading_face:

Tolkien seven tanıdıklarım bu haberi duyunca çok sevindiler. Fiyatı görünce de havaya uçtular. :boom::face_with_hand_over_mouth: Özenli bir iş olabilir. Koleksiyon tarzı bir iş mi acaba? Keşke bu fiyata ciltli bir eser olsaydı. Cidden bu fiyatlara karton kapak kitap alma fikrine toplumun büyük bir kesimi henüz hazır değil. :pleading_face:

Haftaya bu fiyatlardan Kralkatili Güncesi 3. kitap çıkarsa koşa koşa gider alırım ama. :sweat_smile:

3 Beğeni

Selahattin Demirtaş Bir Siyasi Rehinelik Öyküsü — NotaBene Yayınları https://notabene.com.tr/urun/selahattin-demirtas-bir-siyasi-rehinelik-oykusu/![site-bsro|500x500](upload://fTn4BygZ0t4HE0cL7eFf56liWhN.jpeg)

7 Beğeni

Yüzüklerin efendisi bu kadar pahalı değil şaka mı bu? Telif derdi yok, anlaşıldığı üzere kapak veya ciltte de bir şey yok. Neden 208 TL orasını anlayamadım. Yani Telifli veya yabancı kitaplar bu kadar pahalı değilken bu nedem bu kadar pahalı?

1 Beğeni

Telif yazarın entelektüel emeğinin karşılığı olarak aldığı ücret. Bu sözlük yazarın kendi yayını anladığım kadarıyla ve telifsiz değil. 800 sayfaya yakın ve 208 TL. Pahalı mı değil mi konusuna gelince; son fiyat atışlarından sonra ve kitabı görmeden eleştirmek bence doğru değil.

1 Beğeni

LOL. Yazar yerli olunca eser telifsiz mi oluyor? Ne ala memleket.

Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık nedir bir araştırın isterseniz. LOL.

10 Beğeni

Zafer abi yi severiz uzun zamandır da takip ettiğimiz youtube kanalı sayesinde entelektüel bir kişi olduğuna Tolkien dünyasına hakim olduğuna şahidiz. Kitabın da yoğun emek harcanarak hazırlandığına eminim. Tolkien severler açısından çok önemli bir kaynak olacağı şüphesiz.
Lakin eleştirim ve önerim olacak eleştirinin yapıcı olarak görülmesi, üzerinde düşünülmesi hem kitabın satışını hem daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlayacaktır.
1- Tabi ki bu harcanan bu yoğun emeğin bir karşılığı olacak fakat yazar doğrudan satılan her kitap için ücret alacağı için- bu ücret kitap yurdu ile belli oranda bölüşülüyor-fiyat konusunda biraz daha uygun bir rakam belirlenebilirdi.
2- KYK(kitap yurdu doğrudan yayıncılık) sisteminde sipariş geldikçe basım olduğu için kitabın elde kalması, depoda beklemesi vb potansiyel zarar riskleri olmadığı için rakamları afaki veriyorum 100 kitap 208 tl satılacağına 1000 kitabı 125 - 150tl bandında (mevcut şartları düşünerek) daha isabetli bir karar olurdu.
3-Mevcut fiyat ancak Ciltli için uygun gibi görünüyor.

Emeğe saygı öncelikli ilkemiz. Eleştiri ve öneriler bir Tolkien sever olarak, Zafer abiyi sever olarak dostane bir bakışla yapılmıştır…
-Morpheus-

3 Beğeni

Untitled-1

Bu şekilde bir açıklaması var. Ne kadar doğru bilemiyorum. Kendiniz karar verin.
Keşke bu fiyata ciltli güzel bir basım olsaydı, bir nebze kabul edilebilirdi.

1 Beğeni

Kyk demeyin bana :smile:

Kağıt fiyatları tüm dünyada artıyor. Bizde bir de TL’nin düşüşü var.

3 Beğeni

@GOKSELT @abkaen2 Fiyatlar yüksek evet. Ben koyu bir tolkien hayranı da değilim. Yani kitap bana pek de hitap etmiyor. Ancak kitabı birilerinin alıp benim de incelemem gerekiyor ki kitabın hakkında daha sağlıklı konuşabileyim. Henüz incelemediğim bir şeye de olumlu ya da olumsuz bir şey yazamam. Tabii ki ilk bakışta fiyatı ve karton kapak olması beni hayal kırıklığına uğratıyor. Ben ciltli ve şömizli bir baskı bekliyordum.