Laputa yeni seri
Bu çıktı mı yoksa öylesine koymuşlar mı?
Yok Edici’ye Goodreads’te 3 kişi oy vermiş onlar da 2,2,3 vermişler. Lasswitz için alacağım ama. Laputa’nın kitapları hoşuma gidiyor.
Sipariş verilebiliyor, temin süresi 4-6 gün yazıyor. Benimki beklemede gözüküyor.
Can Yayınları 2666 için bandrol almış. Bolano severler için güzel haber.
Pegasus baskısı vardı ama belki Can alır Pegasus’u satarım henüz okumadım.
Şubatta çıkacak demişlerdi, bekletmemelerine sevindim.
Gerek yok bence. Çevirmeni aynı.
Yazarın kitaplarını hep Can’dan aldığım için yapabilirim. Yan yana takılsınlar diye
Boyutları diğerleri gibi aynı olmaz . Malum 900 küsür sayfa. Daha uzun olur. Simetriyi bozar.
Kendimi telkin etmeye çalışıyorum yapmayayım böyle bir şey diye.
Valla bence aynı olur.
Mo Yan kitapları, 4-3-2-1,Terra Nostra ve bir çok kitap var. Ben hepsine sahibim. Mesela Terra Nostra 1100 sayfa ve küçük punto bir de. Aynı punto kullanılsa 1300 sayfa olurdu
Bir şekilde ayarlıyorlar yani. 900 anormal bir sayfa değil. Can normal basar. Bassın yani
Gelin değiştirelim eldekileri sizde de varsa
Sıfır 2666 satılık, aldım diyene yüzde 50 indirimli
Baskı yayınevi fark etmez diyen buyursun alsın.
Mo Yan kitapları bende de var doğru boyutları normaldi. Hatta 4321 Auster onun da sayfa sayısı fazlaydı.
Görelim Can’ın fiyatını o zaman.
Hyperion çıkmış. Foruma girmiyordum ne zamandır kutlamak için döneyim dedim.
Hepimizi kutlarım. Ne kadar oldu 2 sene mi ?

Fiyat belli olmuş.
Pist, konusu ne kitabın.
Ben de tanıtım yazısı kadar biliyorum
Nehri, büyüye asla inanmazdı. Şüphesiz güçlüydü; on sekizinci yüzyıl Kahire’sinin en yetenekli dolandırıcılarındandı. Sunduğu hizmetlerin -el fallarının, cin çıkarma ayinlerinin ve şifalı muskaların- numara olduğunu herkesten iyi biliyordu, yine de gerek hayatta kalmak gerek Osmanlı seçkinlerini dolandırmak için harika bir yoldu bu.
Ancak Nehri kendisi kadar kurnaz ve karanlık denebilecek kadar gizemli Dara’yı kazayla başka bir dünyadan çağırdığında inançlarını gözden geçirmek zorunda kaldı. Dara ona inanılmaz bir hikâye anlattı: Sıcak, rüzgârlı kumların ateş yaratıklarıyla dolup taştığı, nehirlerde efsanevi maridlerin uyuduğu; bir zamanların muhteşem insan şehirlerinin kalıntılarının ve üstünde devasa avcı kuşların daireler çizdiği dağların ötesinde efsanevi pirinç kenti Divyurdu uzanıyordu. Nehri’nin mutlak bağlı olduğu şehir.
Divyurdu’nda, büyülerle bağlanmış yaldızlı pirinç duvarların içinde ve altı cin kabilesinin altı kapısının arkasında, eski husumetler derinlere iniyordu. Nehri bu dünyaya adım atmaya karar verdiğinde ise pamuk ipliğine bağlı barış bozuldu. Dara’nın tüm uyarılarına rağmen Nehri, babasının yozlaşmış yönetimini değiştirmeyi hayal eden idealist prens Alizeyd ile tereddütlü bir dostluk kurdu.
Nehri çok geçmeden hiçbir büyünün onu karmaşık taht oyunlarının tehlikelerinden koruyamayacağını, en akıllıca planların bile ölümcül sonuçları olabileceğini anlayacaktı… ve “ne dilediğine dikkat et” demelerinin bir sebebi olduğunu öğrenecekti.
Bu seri toplam 4 kitaptan oluşuyor galiba. Tahmini ne zaman tamamlanır acaba. Hepsi çıksın da pegasus kurulu yayınlar zaten.