Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

HAY, Bilim ve Türk Klasikleri.

8 Beğeni

Martı, rakiplerine göre daha hızlı çalışsa da hak ettiği değeri göremiyor sanki.

3 Beğeni

Martıda ilginç kitaplar gözüme çarpıyor benim. Şimdiki planım Farseer serisiyle birlikte Martı ile Salon yayınlarından kitap toplamaya başlayacam. Pegasus’tan alacağım 1-2 set var.

@Ozgur birde hiç basılmayan ara, 0,5 gibi geçen kitaplar var. Yokmuş gibi davranılıyor o kitaplara resmen.

3 Beğeni

Daha önce Martı yayınlarından çıkan 2 tane Tess Gerritsen romanı.

17 Beğeni

Bir Amerikan Evliliği ve Pan listeye eklendi :hugs:

4 Beğeni
8 Beğeni

İthaki Bayan Peregrine konusunda gerçekten yavaş ilerliyor…

@alper Koridor çok iyi gidiyor. :clap:

5 Beğeni

Leigh Bardugo’yu o kadar seviyorum ki hemen gelsin de okuyayım kafasındayım.

4 Beğeni

Çeviri konusunda biraz kötüler ama genel olarak ben genç yetiskin, Harlan Coben ve Tess Gerritsen sebebiyle severim martıyı. Ever biraz haksızlık yapıldığı doğru. Martı yillarca a101 de satılıyor diye şikayet edildi, şimdi aynısını Can yapıyor mesela.

@ali1234512 ara kitaplar imkansız zaten. Novella diye bir sey yok, öykü diye bir sey yok. Neden ? Nedeni yok.

@Who_Sametto ben ilk kitabı okuyup neyse ya yenjsi gelsin de öyle devam ederim demiştim. Unuttum şu an her şeyi :sweat_smile:

@Arcade kesinlikle. Ben de seviyorum hoş ben grishaverse’e tam ortasından daldım ama olsun :rofl:

4 Beğeni

Novella veya buçuklu kitaplar hakkında aslında artemisin son demir druid serisinde yaptığı gibi yapabilir yayınevleri.
Novellaları aynı kitabın içine eklemişlerdi. Farklı çıkarmak yerine.

3 Beğeni

Ben ilk üç kitabını okumuştum sonra sattım galiba yok şimdi hatırlamıyorum. Sırf o yüzden seriyi bıraktım iyi mi :smile:

Unuttum ben de epey.

1 Beğeni

İtaat- michel houellebecq ithaki’nin bastığı Macron’un şeref nişanı verdiği yazar mıydı? Kime vermişti bilen var mı?

Légion d’honneur ödülü kazanmış ancak islamofobi ve ırkçılık ile suçlanıyor okuduğum kadarıyla.

1 Beğeni

Ciltli Farseer çıkamadı bir türlü. Yine ertelenmiş.

4 Beğeni

Muhtemelen sıkıntı kutuda çıkıyor.

2 Beğeni

D&R’larda ciltliler var hatta bugün paylaşıldı. Kutuları bir türlü ayarlayamadılar gitti arkadaş ya…

1 Beğeni

O değil de ben o siparişe eşim için sevgililer günü hediyesi eklemiştim, sorup duruyor nerede benim hediye diye. Kutu bekliyoruz diyemiyorum. :slight_smile:

12 Beğeni

6 Beğeni

Şansa bak ya, Idefix zaten çok geç gönderiyor. Bu tarihten sonra bir hafta da Idefix bekletir, Martın sonuna doğru gelir herhalde. :sweat_smile:

Siz söyleyince baktım ama öyle bir kitap bulamadım maalesef, belki Kidega’da yoktur ama… Demir Druid Günlükleri için sadece dokuz kitap görünüyor.