Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Eve gidince gösteririm zaten novellaları ayrı basmak yerine kitabın sonuna eklemişler.

11 Beğeni

Bandrol alınan İş Kültür kitaplarından baskılar satışa açılmaya başlanmış

2 Beğeni

13 Beğeni

Her İthaki bandrolü gördüğümde sıçrıyorum yerimden hala yok. Nerede kaldı yahu bu Kadim Kanunlar 3? Kıyamet Gösterisi dediler o da yok

4 Beğeni

Akıyor bugün.

11 Beğeni

Sonsuzluk Çarkı - Ara Dünya 3. kitap.

Kayıp Cennet merak ettiğim bir kitap, çevirmen twitter da kapağını paylaşmıştı.

2 Beğeni

İthaki bu ara biraz feminizmin popülaritesinden mi faydalanıyor sanki? Kadınlar Alemi bir yana, Kırmızı Saatler’in konusu da bu yönde.

8 Beğeni

image

10 Beğeni

Aradünya bitiyor demek. Güzel. Sırada umarım öykü derlemelerinden biri vardır. Trigger Warning olabilir mesela. Hoş herkes Yıldız Tozu ve Kiyamet Gösterisi bekliyor ama.
Su kıyamet polisini de ben unutmadan tamamlarlar umarım. Öylece kaldı lanet seri.

5 Beğeni

Modernin yeni üyesi sanırım.

Ara Dünya’ya tam zamanında başlamışım. İlk kitabı yeni bitirdim. 3. Kitap çıkana kadar 2’yi bekletecektim. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

İsmi geçiyor olmasına rağmen Neil Gaiman yazdığı bir seri değil. Muhtemelen hikayenin ana hatlarının fikir babası. İlk ciltli Michale Raeves yazmış, hasta olunca da kalan ciltleri kızı Mallory Reaves yazmış.

@Erdal_01 ben galiba ilk 2 kitabı 5-6 ay önce okumuştum, neyse ki çok ara vermemiş oldum. :slight_smile:

2 Beğeni

2020 yılının mayıs ayında çıkmış en iyi ihtimalle eylul derim ben kıyamet polisi için.
Bir ara Amber Yıllıklarını basacaklardı ama bekliyoz hala.

1 Beğeni

MonoKl yenisi:

Alan Badiou ~ Siyah - Olmayan Rengin Işıltıları

https://kidega.com/kitap/siyah-olmayan-rengin-isiltilari-396041/detay

3 Beğeni

Ekran görüntülerini nereden alıyorsunuz?

Bandroller telifhaklari.gov.tr
Yeni çıkanlar emekkitap.com

2 Beğeni

Nisan demişlerdi diye hatırlıyorum. Burada yazılmıştı hatta şimdi mesajı bulmaya üşendim.

4 Beğeni

Rıhtım ahalisi dedektif gibi :smile: bütün perakendecilere baktım burası aklıma gelmemişti. :+1:

2 Beğeni