Bunun yeri burası mı bilmiyorum fakat burada heyecanımı paylaşmak istedim. Uzun uğraşlar sonucunda farklı bir yol da olsa izleyerek bastırmayı başarabildiğim ilk kitabımın heyecanını yaşıyorum. Henüz reklamını paylaşmadım fakat buradan konuya merak duyanlar için ufak bir duyuru yapmak istedim. Koray Sarıdoğan’ın verdiği bilgiler doğrultusunda (Yayınevlerinin mevcut ekonomik şartlarda ayakta kalmaya çalıştığı şu günlerde yeni yazar adaylarına olanak sağlamaması gerçeğini de göz önünde bulundurarak) KDY’den ileride referans olabilmesini umduğum “Memsuh” isimli genel çatısı Post-Apokaliptik, yer yer bilim-kurgu, yumuşatılmış korku ve dini öğeleri barındıran bir harman olan romanım şuan satışta. Herkese değil, sadece konuya yakınlık duyanlara ulaşma umuduyla bu ekonomik şartlarda bir halt ettik ama bakalım, hayırlısı.
İlgi duyan olursa linkini bırakacağım. Keyifli okumalar dilerim
Traven kitapları niye yayımlanmaz diye sorardım hep, çok sevindim. Muhteşem bir yazardır ve her kitabı birbirinden keyiflidir. Umarım tüm kitapları yeniden aynı seride yayımlanır.
Şahsi fikrim; Kronik kitap eski çizgisinden baya saptığı yönünde, bastığı kitapların yelpazesi genişledikçe kalite daha da düşüyor gibi geliyor. Son 2 aydır Çöküş dışında yayınevinden kitap almadım.
Orijinal kapağı kullanmak da dolar üzerinden belli bir ek telif ücretine tabidir. Karton kapağın maliyetini azaltmak için yapmış olabilirler ki bence gayet doğru bir tercih olmuş. 35TL şu an bulunduğumuz duruma göre bence gayet uygun.
Bence bizimkiler tasarlama kapaklarda son zamanlarda gayet iyi işler çıkarıyorlar. Eğer uygun ve güzel olacaksa benim orjinal kapak takıntım yok. Yeter ki kitaba uyumlu ve iyi olsun.