Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

19 ocakta pinhandan çıkıyor

9 Beğeni
23 Beğeni

İlknokta, İthaki’nin yeni kitaplarını daha çıkar çıkmaz %50 indirimle satışa koysa ne güzel olur :blush:

6 Beğeni

Bunlar 100 küsür sayfalık kitaptı, bu fiyat niye böyle diye bir şaşırdım. Meğer bu kitap 408 sayfaymış.

10 Beğeni

Trafoya kedi girmiş. Yoksa 408 sayfa olmazdı bu kitap. :robot:

4 Beğeni

Orjinal dilde 350 sayfaymış.

2 Beğeni

Kitabın ebatı ve yazı boyutu sayfa sayısını arttırmış. Ama kediyi es geçmeyelim.

5 Beğeni

Elbette katılmamak ne mümkün Robot Bey. :smile:

4 Beğeni

Bence bu kitap Katilbot Günlükleri değil Katilbot Yıllığı olmuş.

5 Beğeni

Bir an 100 sayfa kitaba 54tl etiket fiyatı koydular diye kalp krizi geçiriyordum.

4 Beğeni

12 Beğeni

Bir umut Kadim Kanunlar ikinci üçleme çevrilir diye bekliyorum, öte yandan İthaki “Barut Büyücüsü” 0.1 - 0.8 arası öykülerin - kitapların çeviri haklarını alıp, tek kitap olarak yayınlasa iyi olurdu diye düşünüyorum.

İki serinin de kitapları üzerinde düşününce yeniden okuma isteğim oldu. :slight_smile:

14 Beğeni

Tüm kitapların 2. baskıyı yapacak olması çok güzel. Yazarın diğer kitaplarının da çevrilmesi adına umut verici. Barut Büyücüsü de çok sevdiğim bir seri, onun da zamana yayılsa da sattığını görmek güzel.

9 Beğeni

Kadim Kanunlar forumda çok övülünce Kitapyurdu’ndaki ilk birkaç sayfayı okudum dün akşam, hiç fena görünmüyor doğrusu. Sepete ekledim ama alıp almamakta kararsız kaldım. Gerçekten o kadar iyi mi bu seri?

5 Beğeni

Fantastik seven her fani bu üçlemeyi ömrü hayatında en az bir kez okumalı. :slight_smile:

Bence en iyi (elbette okuduğum kadarıyla) 3-4 fantastik seriden birisi. Şu başlık fikir vermesi açısından faydalı olabilir.

Galiba forumda seriyi okuyup da sevmeyen olmadı.

@isos81 etiketleyelim çevrilmeyen ikinci üçlemeyi okumuştu diye hatırlıyorum. Seri hakkında daha çok şey söyleyebilir.

8 Beğeni

O hâlde verelim siparişi :slight_smile:

1 Beğeni

@isos81 değil @M3rett0 ve @HamdemitAbi okumuştu galiba.

2 Beğeni

O dediğim ikinci üçleme içindi ama ilki de harika tabi.

1 Beğeni
9 Beğeni

Fantastik okumayı çok seviyorum ama nedense seri bulma konusunda sıkıntı yaşıyordum hep. Bu iddialı yorum üzerine ben de sipariş veriyorum şimdi. :slight_smile:

5 Beğeni